Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.
Seuraava

Olo on kuin pikkulapsella Jouluna..  1

..kun tänään saapui se lisäravinnepaketti viimeinkin ! Noh oma vika kun tajusin tän viikon alussa vasta et aijaa täähän pitääkin maksaa jo ennakkoon ja sit vasta paketti lähtee tulemaan.. :P Mukava tunne, ollaan projektin alussa & nyt Toni-Poni ottaa sotilaallisen asennon ja alkaa taistelemaan kohti tiiviimpää kehoa ! =)

Tilasin tosiaan 'Fit for Summer 2-paketin' joka olisi nyt paremminkin Fit for Winter ! =D Siinon peräti 8 eri tuotetta jotka vaikuttavat rasvanpolttoon.. sitten 3 purnukkaa sitä sokeritonta proteiinivanukasta sekä pari muuta tuotetta. Joo, todellakin tuntuu nyt mukavalta kun missio sai kivaa uutta piristävää kokeillettavaakin oman tahtonsa tueksi :)


Veikkaus uudisti nettisivustonsa !  3

Eilen siihen vähän tutustuin, mutta uuden opettelu vie aina vähän aikaa.. joten en tuomitse tai ylistä sitä vielä ennenkuin opin käyttämään sitä kunnolla uusine nikseineen tai kommelluksineen. Ensimmäinen vaikutelma oli kuitenkin hieman kömpelö, valitettavasti. Ja koska olen tottunut tekemään pitkävedot R-kioskilta viikottain saadun pelilistan numeroiden ja järjestyksen avustuksella ja perusteella, oli aika hidasta etsiä pelilistani merkityt aikomani pelattavat kohteet netistä kun kohteiden numerot puuttuivat ja ne olivat eri järjestyksessä. Ja tuo tumma taustakin on näin alustavasti epäselvempi kuin entinen vaaleampi.

Hyvää ensivaikutelman perusteella oli juokseva aika kunkin kohteen kohdalla kauan peliaikaa oli vielä jäljellä. Myös eri lajien lajittelu oli mukava uudistus. Tosin samalla se aiheutti sekaannustakin kohteiden eri järjestyksen takia paperiseen pelilistaan verrattuna.. ja kuulin jo kaupungilta ärräpäitäkin että piti tulla kioskille tekeen veikkaukset kun ei ymmärrä tuota veikkauksen uudistunutta nettisivustoa alkuunkaan.. Noh mutta katsellaan pari viikkoa ja katsotaan sitten uusiksi oliko uudistus onnistunut vai ei !?!


Peräytyvä Merkurius Neitsyessä !  1

Katsoin tänään Astro Tv:tä kuten aina kun mahdollista & aiheena oli tämä kommunikoinnin & älyn planeetta Merkurius. Ilmeni että se pakittaa tällä hetkellä Neitsyen merkissä. Tällöin voi tietoliikenteessä ilmetä ongelmia & kun mennään vielä hitusen enemmän yksilötasolle on tyypillistä että ihmisillä on taipumusta nyt siivoamiseen kun neitsyen merkki on kerran kyseessä.

Kuinkas ollakaan, meinasin eilen kirjoittaa blogin kunhan palaan kaupungilta mutta unohdin sitten. Aiheena olisi juuri nimenomaan ollut kämpän siivous jota aamupäivällä olin puuhaillut samalla kuumeisesti jalkapallon kaikkien aikojen karsinta-tilastojani etsiessäni.. =D (Maininta : Ei ollut tarpeeksi apua niistä kun oli niin pirun vaikea kierros) Syy siivous-blogin kirjoittamiseen ainakin omalla kohdallani on joko silloin kun on oikein tyytyväinen siivouksen lopputulokseen tai ettei ollut siivonnut noin hyvin aikoihin tai yleensäkään maininnan arvoisesti viime aikoina. Joten merkittävä asiahan tuo nyt oli kun piti.. nimenomaan alunperin piti siitä blogikin kirjoittaa.. :p

Ohjelmassa ilmeni että sekä itse astrologilla & soittajilla oli myös ollut juuri aika jolloin siivoaminen oli ollut ajankohtaista. Mitenkäs Sinulla ?
Otin sitten itsekin selvää & sain selville että peräytyminen kestää aina syyskuun 13. päivään asti ! Joten ei muuta kuin kaikki joukolla ammattisiivoajienkin lisäksi laittamaan paikat kuntoon ja järjestykseen ! =)


Viddu son lievä krapula !  1

Perjantai/lauantai-yönä tuli nukuttua todella huonosti ja aivan liian vähän kun perehdyin Englannin futiksen aladivisiooniin enkä malttanut lopettaa ajoissa. Joutui sitten ottamaan kunnon päikkärit lauantaina jotta jaksoi lähteä illan Erotiikka-iltaamaan. Äsken jo kotiin astikin siltä reissulta pääsin. Niin täällä ihan Äänekoskella se oli tällä kertaa. Perinteinen kerran vuodessa oleva pikkutapahtuma siitä on näköjään täällä muodostunut kun ei täällä oikeen muutakaan tollasta ole & kun tuo Jyväskylän kunnon messutapahtuma on jo muutavan vuoden loistanut poissaolollaan kun se ei kannata, niin pitihän sitä käydä taas tsekkaamassa mitä ne olivat taas keksineet !?

Tämänkertainen esiintyjäkaarti tuli Helsingistä. Naisstripparit olivat tuntemattomia mulle mutta ihan ok. Naisia varten oli sitten tunnetumpi Mr. New York. Joo niin herättyäni niiltä päikkäriltä aloin kiskomaan sitten heti juomaa naamariin jotta piristyisin ja unohtaisin tuon pienen kurkkukivunkin joka saattaa johtua hampaasta ja mahdollisesta tulehduksesta. Hammaslääkäri olisi tässä kuussa kyllä, mutta taidampa joutua jo sitä ennen näyttämään kurkkua & hampaita hammaslääkärille tai normilääkärille kun tämä on nyt muutaman päivän jo vähän elämää häirinnyt.

Ihan normi-hauska ilta oli & yksi vhs-filmikin tarttui mukaan tapahtumasta. Pitäähän sitä aina jotain pientä ostaa kun ei niillä ollut paljoa sen isompaakaan siellä tarjolla tällä kertaa kuten kunnon penispumppua.. ! :P Ja kun lauantai oli tämän viikon mässäilypäivä, nami nami grilliruokaakin tuli syötyä illan päätteeksi.

Ehdin kuitenkin päivän vedonlyönnitkin tuossa äsken tekemään & nyt on hiukka sekava olo kun on nukkunut nyt pari päivää miten sattuu, eikä ole täysin terveenä. Ehkäpä tuo tutun sohvalle nukahtaminenkaan ei ollut ainakaan niskoille se paras vaihtoehto. Nyt päätä särkee kun tuli noita iloliemiäkin nautittua. Muuten olo ei ole kovin paha, tosin väsyttää melkoisesti. Taidampa mennä nyt pedin puolelle seuraamaan matsien kehittymistä & sitten unten maille niin jaksaa illalla katsoa telkkariakin kuten Big Brotheria.. :p


Jälleen kerran uusi mahdollisuus Suomelle..  2

..kun jalkapallon arvokisakarsinnat alkavat kohta ! Tällä kertaa pyritään EM-kisoihin. Tässä vaiheessa kaikki on vielä mahdollista kun tasapisteistä lähdetään. Hieman viisaampia olemme illan ottelun jälkeen. Vaikeahko vieraspeli nyt ensimmäiseksi etenkin kotikentällään kilpailukykyistä Moldovaa vastaan. Mikä mahtaa olla kentän kunto ? Moldova hyötyy kotiedustaan taatusti. Suomen lähtökohtana on varmasti jälleen kerran tiivis puolustus, oman maalin pysyessä koskemattomana + riittävästi maalipaikkoja jotta ottelu voitettaisiin.

Tämä on vain vaikeahko avauspeli sillä tiistaina on superhankala peli kun vastaan asettuu MM-kisojen kakkonen Hollanti.. ja taas ollaan vieraissa. Joten jos avauspelistä ei tule täysiä pisteitä, alkaa jo mahdollisuudet karsinnoissa horjumaan pahasti sillä Hollantia vastaan se yksikin piste vieraissa olisi jo aivan upea yllätystulos ! Tein illan karsintapeleistä koostuvaa Vakiota 3 eri versiota, järjestelmän jossa luotetaan tiettyihin huippumaihin vahvasti & 2 eri haravaa jossa sai paremmin vaikeita otteluita kiinni & pari hyvin maksavaa tasapelivarmistustakin kuten Englannille ja Ruotsille !

Go Finland Go !!!



Vireystila mainio ! =)  1

Tänään on ollut hyvä päivä, vireä(vaikka otinkin päikkärit) ja normaalia itsevarmempi(vaikkei siinä normaalistikaan niin kauheeta vikaa ole). Voisikohan kyse olla jostain tälläisestä juuri alkavasta.. ?

A positive approach *
Today you will be able to project yourself with vigor and energy and to impress others with the force of your personality. Your general feeling of well-being enables you to get a lot of work done, if you choose, or to have a very good time just being yourself, if that is what you want. Your approach to your environment is positive and active. Instead of waiting for someone else to initiate action, you do it yourself. You take control of whatever situation you are involved in and make it work the way you want it to. Of course, you may encounter opposition, but if you handle it diplomatically, you should be able to win people over to your side. Above all with this influence, you will want to be uncompromisingly yourself. You don't want to play games with people, and you demand that other people be honest with you as well.

Transit selected for today (by user):
Sun Conjunction Ascendant, , exact at 06:06
activity period from 1 September 2010 to 3 September 2010

Strong personality
Valid during several weeks: At this time of year, you will become more concerned with personal matters and less with the world at large. You can project yourself with more forcefulness than usual. It is an excellent time for making an impression on others, but you must be careful because you will not be especially sensitive to their needs. For this reason, you may find it difficult to work with others during this transit. If your efforts to work on projects with others don't seem to get anywhere now, perhaps you should defer them until later. First you should take care of the proper business of this transit, which is to experience yourself in a subjective frame of reference. You have a great need to express yourself now, and it is a valid need. No purpose will be served by denying all your own needs in favor of a misguided concept of duty.

Transit selected for today (by user):
Sun in the 1st House, 1, from 06:06
activity period from 2 September 2010 to 20 September 2010


Seuraava