Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2011.

South Park !  1

Satuinpa eilen katsomaan pitkästä pitkästä aikaa yhden jakson South Parkia & olipa perinteisen tyypillinen hassuttelujakso taas kerran totta tosiaan ! x) Kaikki alkoi Cartmanin pilasta että yövieraan nukahtaessa hän ottaa pilakuvan yövieraan pippelistä hänen suussaan.. Cartmanin kaverit haukkuivat Cartmania siitä syytä homoksi & valehtelivat että homous kumoutuu jos hän saa tarjottua omaa jormaansa yövieraan suuhun..

No kun Cartman keksi huijata yövieraan silmille siteen ja laittaa jotain kivaa suuhun.. niin tietty yövieraan isä tuli kesken kaiken ovesta sisään ja luuli 9v. poikaansa homoksi ! Hän sai hauskan nimityksen : Bi-curious ! :D No sitten hän joutui tietty samanhenkisten hoitolaitokseen jossa pilkattiin karkeasti amerikkalaisten suvaitsemattomuutta & uskonnollisuutta.

Hoitolaitoksessa he yrittivät Jumalan avulla poistaa sitten tätä "sairautta" jonka arkipäivää olivat jatkuvat itsemurhat ampumalla ja hirttämällä kun huomasivat etteivät pysty muuttumaan tai että ristiriita jumalan ja homouden välillä on liikaa.. lopulta tämä poika pelasti yhden itsemurhalta & selitti omat mielipiteensä asiasta & olevansa hämmentynyt ! Ja tottakai kun kyse on South Parkista, loppuun hieman arveluttavakin heitto kun hänen isänsäkin myönsi "Bi-Curious"-jutun olevan hyvä asia vaikuttaen itekin semmoiselta niin nyt poika vasta sanoikin olevansa hämmentynyt ! xD


Uusi maku !  1

Ostin ainakin itselleni uutta purkkaa kun löysin Fazerin Xylimax täysksylitolipurukumia jonka paketissa on kahta eri makua. Mansikka-sitruuna sekä greippi-vanilja. Kuulostavat aika eksoottisilta vai mitä ? Halusin jotain uutta makua.. ja sitä sain. Maku tuntuu kestävän ihan keskimääräisen hyvin. Vaikea sanoa vielä ihan lopullista arviota kun vasta yhden "tyynyn" syönyt kumpaakin makua, mutta näin alustavasti ihan ok. Oli siellä joku toinenkin Fazerin pussi jossa oli peräti 4 makua mitä en ole tainnut vielä maistaa, mut otetaan se sit vaikka ens kerralla ! =)


Tuli käytyä kirkossa...  2

...tällä viikolla ! Ei, en ole vielä ainakaan hurahtanut uskoon enkä kaipaa ympärilleni uskonnollista yhteisöä. Kyse oli pikku bisneksistä vaan tällä kertaa. Ei nyt kaikkea paljasteta, mutta tämän uskonnon kirkossa en ollutkaan koskaan ennen käynyt eli sinänsä vallan mielenkiintoinen juttu.

Mitään saarnoja ei myöskään tarvinnut kuunnella vaikka eihän niistä nyt sinänsä mitään haittaakaan ole. Sen verran avoin pitää olla kuitenkin kaikelle itselle tuntemattomalle ettei teilaa kaikkea ennen kuin ottaa asioista selvää ja tässä tapauksessahan minun ei tarvinut sitäkään tehdä kun kyse ei ollut laisinkaan uskosta :)


Jesh, vihdoinkin lähes terve päivä !  1

Olin edellisen kerran täydessä terässä lauantaina 26.2 kunnes aloin sairastelemaan. Eilen oli vielä erityisen noivea päivä yhtäkkiä taas, aloin voimaan pahoin, vatsassa kiersi & siihen oli useampikin syyllinen. Yksi oli ehkä vanha purkka suussa.. väsyin totaalisesti kaupungilla & ajattelin vain että jos sänkyyn äkkiä pääsisi..

Noh lähdin kävelemään ja käymään sitten Äidin luona tottakai ! :D Sieltähän sitä lohdutusta löytyikin. Äiti teki löysää puuroa kiisselillä & antoi jonkun vatsavaivoihin auttavan pillerin ja sitten vielä söin ekaa kertaa valion(jee olin siel muuten kesällä töissäkin) uutta ruuansulatusjugurttia ! Kyllä kannatti käydä, piristyin jo illasta ja sain hommattua ton television ja digiboksin mitkä olivat suunnitteilla sille päivälle !

Ja tämä päivä on ollut pitkästä aikaa harvinaisen vireä päivä eli alkaa tuntumaan jo lähes täysin terveeltä ! Ainoastaan pieni röhä on vielä kurkussa, mutta kipeä se ei enää ole eikä tarvi enää pahemmin niistellä. Taisi eilen kannattaa siis käydä äipän luona :) Tämän päivän vielä lepäilen, mutta huomenna voisi kokeilla jo liikuntaakin, vaikka puntin veivailua !? =)


Ostin tänään telkkarin & digiboksin !  1

Aika kliffaa hei, olin katsonut viimeksi tv:tä kotona ennen Joulua 2010. Hyvin tuli toimeen ilmankin, mutta näin tauon jälkeen se on alkuunsa varsin virkistävää ! Niin digiboksi oli hajonnut joka varmistui tänään. Vanha televisio toimii ilahduttavasti vieläkin eli joka jätän varatelkkarin tai myyn toisen pois !? Niin ja Messi teki sen taas.. =)


Hieno ilta eilen Nordicbetin parissa ! :)  1

Yleensä maanantai on aika hiljainen päivä eikä pelattavaa hirveästi löydä, mutta eilempä hieman poikkeuksellisesti löysinkin ! Pelasin sinne Nordicbetille talletusbonuksen myötä 2 järjestelmää(Rivi 1 : Deportivo 1 %, Tenerife v, Chelsea 2 % & Novara x2 double chance %. Rivi 2 : Chelsea -1 2 %, Evian 2 %, Deportivo 1x double chance & Portimonense-Nacional under 2,5 goals) eli 7%/8:sta =)

Eikä siinä vielä kaikki sain myös sinkkuina kiinni suuremman panostuksen pelit Deportivo 1 2.13 & Atalanta-Novara x 3.15 ja vähän maltillisemmat haut Evian 2 3.30 & Ac Horsens 1 3.90. Kokonaistulos oli oikein hieno ja olen aika innoissani ! :)


Nordicbetistä !  1

Nordicbet on varsin reilu ja hyvin urheilua kattava vedonlyöntifirma ! Spesiaalina heillä on etenkin ollut Suomen alasarjat monissa lajeissa kuten futiksessa, jääkiekossa & salibandyssä joita ei juuri muualle pysty pelaamaankaan. Myös naisten urheilua kuten Äänekosken Huiman koripalloa pääsee sinne myös hyvin pelaamaan.

Kun löysin Betsafen Nordicbet vähän unohtui, mutta nyt on nordicbet parantanut taas entisestään profiiliaan. Nyt juuri oli taas kerran 50 % talletusbonus jonka tänään hyödynsin ! Oli tullut sähköpostiin torstaina tuo tarjous koska mulla on siellä pelitili & tämä etuus oli voimassa koko viikonlopun ja vielä tämän päivän ! Oli muuten hyvin mainostettu tätä etua vai mitä ? :D > "Laskepa nopeasti, miten paljon helpompaa on pärjätä vedonlyönnissä kun käytössäsi on NordicBetin lukuisat bonukset. Näitä etuja ei lähikioskin myyjältä koskaan saa. Juuri nyt NordicBet hemmottelee sinua 50% talletusbonuksella".

Vedonlyönnissä on erittäin tärkeää käyttää hyväkseen kaikki tälläiset etuudet kuten myös vedonlyöntikertoimien laskijoiden selvät ja karkeat virheet. Sillä tavalla on mahdollisuus päästä pitkässä juoksussa hyviin tuloksiin ! Nyt tästä Nordicbetin uusimmasta hienosta houkuttimesta vähän loppuun tekstiä >

Livevetoon saatiin nyt myös livekuva!

Olemme juuri lanseeranneet Live Streaming -palvelun! Se on netissä näkyvä urheilukanava joka vie livevetokokemuksesi täysin uusiin sfääreihin! Palvelumme on täysin ilmainen, ja se toimii vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa!

Meillä on tarjolla huippujalkapalloa monesta eri maasta: Löytyy Italian, Belgian, Ranskan, Hollannin, Portugalin, Skotlannin, Tanskan Ruotsin, Puolan, Australian, Japanin, Argentinan, Brasilian, Meksikon ja USA:n pääsarjoja. Lisäksi mukana on Englannista Cup-otteluita ja alemman sarjan otteluita. Eikä tarjonta lopu jalkapalloon, kuva näkyy myös tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, käsipallosta ja snookerista.

Muista että sinun täytyy olla kirjautuneena sivullemme, lisäksi sinulla täytyy olla rahaa pelitililläsi jotta voisit katsoa livekuvaa.



Calm before the storm !  1

Voi hittolainen kun sitä paranisi jo äkkiä.. ei malttaisi piru vie odottaa ! Tahtois taas treenaamaan & jatkamaan kesäkuntoon-projektia ! Mut ei auta, on järkevämpää vaan odottaa että tää flunssa menee ohi. Tää puolivihanneksena olo ei oikein liikunnasta tykkäävälle oikein maita kun kaipais jo kunnon actionia !!! Noh toki edes hyötyliikuntaa pystyy kävelyn muodossa harrastamaan kuten tuossa kaupassakin tänään käydessä. Juoksin vieläpä kun unohdin hyllyyn yhden tuotteen ja olin jo kassalla. Kauppa lähes tyhjä ihmisistä joten tuli jopa spurtattua vähän ja kävin pikaisesti hakemassa kaupan toisesta reunasta vielä lihapullat.

Vaikken olekaan viime vuosina nimeksikään juuri juoskennellut niin huomasi kyllä että vielähän sitä vanhakin jaksaa pistää vauhdiksi.. ehkä kun tästä paranen käyn jonkun kerran vaihteluksi kävelylenkille juoksemassakin vaikkei se olekaan niin tehokasta rasvanpoltolle. Kivaa vaihteluakin se olisi ja pientä testausta se olisi samalla kuinka ne jalat vielä nykyään oikein toimivat siinä liikkumismuodossa !?

Niin näistä sairauksista vielä että olen melko harvakseltaan kipeänä verrattuna moniin muihin, mutta olen huomannut että ilmojen radikaalisti muuttuessa on mulle ne vaarallisemmat hetket sairastua. Silloin pitäisi ymmärtää olla varovaisempi ja malttaa pysyä poissa vapaaehtoisesti kipeiden luota. Nyt tiesin että kummipoika oli kipeänä mutta en malttanut pysyä poissa ja olla leikkimättä.. joten sieltähän se tauti todennäköisesti tuli. Omapahan oli syy, mutta hyvä syy ! =)

No tämä sairastelun aika on itselleni nykyisin hyvin pitkälti urheiluvedonlyöntitilastojen ajan tasalle laittamista tässä niin kovin paljon tarkkaavaisuutta vaativassa bisneksessä. Että jotain hyötyä tästäkin. Maha varmaan myös pieneni hieman tässä syömättömänä aikana myös & siivoiluakin tulee monesti enemmän kipeänä tehtyä. Mutta näin akkujen pakkolatuksessa on se "vaara" että kohta räjähtää tai alkaa vähintäänkin kahta kauheampi rääkki kun levoton mieli ja keho pääsevät taas valloilleen ! :D Toivottavasti tosi tosi pian..


Eilen oli hyvä vetopäivä ! =)  1

Pelasin ulkomaille 4 kohteen järjestelmän kaikilla herkuilla eli kaikki sinkkuina, tuplina, triploina sekä vielä 4-kohteen yhdistelmänä. Kohteet olivat 3xEspanjan pääliiga+1xEnglannin FA Cup & kaikki oikein ! :) Eli kohteet olivat : Zaragoza 1 2.85, Real Soc-Levante x 3.40, Ath. Madrid x2 double chance 1.45 & Man City 1 1.68. Tällä kertaa oli tuuriakin kun esim. Zaragoza oli jo tappiolla ja Ath.Madrid oli melkein koko pelin tappiolla kunnes tasoitti aika lopussa !

Sitten sain vielä hyvän mielen kun sain kapeasta 4 euron vakiojärjestelmästä melko komeasti 10 oikein :) Todennäköisyys sille on kuitenkin melko pieni että sillä täysosuman nappaisi.. Nyt oli tasurivarmat hyvin haettuja vaikka itse sanonkin, Mboro-Nottingham x & Real Soc-Levante x. Barcelonan pelissä olisin kaivannut pientä rivin lisävaikeutta yllätysristillä, mutta Barca vei joka oli toki itsellä toisena merkkinä siinä. Vakiolla nyt ei niin päässyt rikastumaan, mutta intoa tuo taas antaa yrittää edelleen sen kummemmin rahaa tuhlaamatta kokeilla pienillä järjestelmillä isompaakin kalaa :)