Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on baarireissutkosteatillat.

Moi, JYPin juhlista tässä tulossa !  3

Samalla blogitauolta poijes, huomenna voiskin sitten kertoa vaikka menneestä Pääsiäisestä, mutta nyt tähän päivään tai iltaan tai yöhön ihan miten vaan ! =D Olihan siel melkonen tungos ja hässäkkä Jyväskylän kaduilla kun oli Jypin viralliset juhlinnat käynnissä.. Ja Jyväskylän oma 'poika' Matti Nykänen esiintyi sekä itsekseen että Jypin pelaajien kera siel. Sinuhe Wallinheimo myös bändeineen veti pienen setin. Väkeä oli sen verran paljon että oli vaikea nähdä kunnolla lavalle mutta onneksi oli screeni. Katsoinkin heti et nyt on kyl tuttu mies juontamassa näitä juhlia ja niimpäs olikin, tuttu yhdestä työpaikasta jossa tehtiin paljon kimpassa vakioveikkausta ylläri pylläri ! =D Viimeseen asti urheilumiehiä kyllä & Jypin toimittajia. Ihan hienon tilaisuuden olivat kyl järjestäneet. Kaikki päättyi sitten ilotulitukseen.

..kunnes väki virtasi jatkoille tai kotiin päin. Halpa keikka oli kyllä mulle tämä reissu mitä nyt vähän pohjia tuli ostettua. Vielä kaupan päälle yhteen ravinteliin ilmatteeks jossa sattui olemaan lisää musiikkia tarjolla ja näin tuli nähtyä myös Heikki Helan koko keikka vielä. Menetteli näin yllättäen ja tähän paikkaan. Sellanen ilta, aikas paljon oli hyviä perseitäkin liikenteessä :P


Eilinen oli tosiaan pikku party-päivä.  1

Päivän veikkaukset tehty jollen vielä illalla innostu lyömään vetoa jostain iltapeleistä joten nyt on oiva paikka palata hetkeksi vielä eiliseen.. joo se meni boolin, pienen napostelun, seurustelun sekä omien juomien parissa tuo eilinen ilta. Aika juoksi niin kovaa, että en enää ehtinyt ja jaksanut jatkaa yhteen jutskaan pubiin kun olin melkein mutta onneksi vain melkein luvannut yhdelle kamulle tulla sinne. Noh illan saldona oli kuitenkin muutamia uusia tuttavuuksia & ihan hyvin mä siel viihdyinkin eikä siellä ees tapeltu et ihan kivaa vaihtelua tää tälläinenkin mulle hiukan harvinaisempi party-illanvietto.. =)


Tänään..  1

..tullaan olemaan juovuksissa ! Sitä ennen on luvassa vähän treeniä ja vedonlyöntiä & sitten vaihdetaan rutiinista vapaalle.. =)

Rutiinista puheenollen, astrodienst povaa tälläistä.. >

Personal growth **

This will be a time of new activities and new encounters, some quite unexpected, that will generate both excitement and personal growth. You are not satisfied with your daily routine under this influence, which signifies a time when you can break away from the routine and introduce into your life fresh elements that will keep you alive psychologically. As a consequence of all this, you can do quite extraordinary things under this influence. In whatever you do, you will have the chance to show off aspects of yourself that others may not have known you had. You may not have known about them yourself. Consequently this is a time of personal growth and self-discovery that can be quite significant in your psychological development, as well as being positively exciting and interesting.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mars Trine Uranus, , exact at 07:34
activity period from 28 February 2009 to 2 March 2009


Missikiertue 2009 !  2

Kerrankin pääsi vähän paremmin tämän aiheen pyörteisiin ihan konkreettisestikin kun missikiertue käväisi peräti Äänekoskellakin ! Ja itse piti siis tietenkin käydä tsekkaamassa että millaista menoa ja meininkiä kiertue oikein mahtaa tarjota ? Ja eipä tarvinut pettyä, sillä kovin oli kauniita nämä missiehdokkaat.. eikä siinä vielä kaikki sillä he eivät tuntuneet myös juurikaan diivoilta vaan olivat lähinnä ulospäinsuuntautuneita ja puheliaita & tykkäsivät olla yleisön joukossa kun eivät olleet esiintymässä. Ainoa miinus oli että yleisöä oli aivan hävettävän vähän, vain kourallinen. Johtunee osittain huonosta päivästä, sunnuntaista sekä siitä että tapahtuma ei ollut Äänekosken keskustassa vaan aivan laitamilla automatkan päässä.

Sitten itse missiehdokkaisiin. Mitä olin netistä pari päivää aiemmin nähnyt nämä missit niin suosikkini oli numero 9 Jyväskylän Essi-tyttö. Sinänsä yllättävää että olen aina ollut tummiin päin ja tämä on vaalea naishenkilö. Kuitenkin paikan päällä, suosikkini vaihtui. Kyllä ne tummat jyräsivät taas omassa arvoasteikossani kärkeen, ainakin pari kolme niistä. Sinänsä oli hyvä että porukkaa oli vähän että kontaktit misseihin oli helppo saada. Vaihdoinkin sanoja 9 tytön kanssa 10:stä. Se ainoa jota en päässyt jututtamaan oli vähän kipeä eikä siksi ollut yleisön joukossa kuten toiset. Oli vain mukana vaan niissä pakollisissa esityskuvioissa.

Joo kaikilta sain kuitenkin nimmareilla varustetun kuvan jossa myös tietty äänestysnumerot mihin voi soittaa. Kahden tytön kanssa oikein juttelinkin sitten ettei vaan kuten useimman kanssa vain muutama sananen. Ja nämä tytöt olivat ehdokkaat numerot 1 & 3. Ja yllätys yllätys kummatkin tummia tyttöjä. Kyllä tämä Elsi Helsingin tyttö nro.1 oli todella kaunis. Ei ehkä mikään aivan ruudinkeksijä mutta oikein sympaattinen et pidin kyllä kovasti. Ja tämä Nummelan nro.3 tyttö oli tosi kiva kanssa jonka kanssa keskustelu oli vieläkin luontevampaa. Sain melko erikoisen kokemuksen osakseni hänen kanssaan ! Sillä luin iltasanomista tai iltalehdestä hänestä tehtyä 20 kilon kohulaihdutusjuttua ja näytin sitä hänelle & jatkoimme aiheesta keskustelua ! =D Sepä oli aika erikoiselta tuntuva kokemus ! xD

Joo ja jos olisin saanut vielä numeron 5 jututettavaksi, niin se olisi voinut nousta suosikiksi mutta hän tosiaan oli hiukka pipi siel =/ Joo omat suosikkini ovat siis nrot 1,3,5 & 9. Yleisesti mielestäni alussa oli potentiaalisimmat menestyjät tai ainakin suosikkini ja loppua kohti ei ollut enää ihan niin mieluisia tyttöjä vaikka tosin eipä heissäkään niin valittamista. Sillä kyl noi missivartalot on melkosia kun vertaa ihan perusnaiseen jolla rutkasti selluliittia.. =p Mut joo missit ovat missejä eikä oikeesti kaikkien naisten tarvitse olla niin täydellisiä. Luonne on tärkeämpää kun puhutaan vaikkapa suhteista.. Niin ja valittiinhan siellä myös yleisön suosikkityttö tai tytöt kun tuli tasapeli. Numerot 3 & 9 eli Essi ja Heli jakoivat voiton.

No yllätyksenä jouduin tai pääsin vielä lehteenkin haastattelun kera ou mai kaad ! xD Suosikkini oli sitten virheellisesti lehdessä sillä se ehti vielä muuttua.. No nyt on ainakin kivempi seurata missimaailmaa ja aionkin taatusti katsoa tv:stäkin missikisat kun ne tytötkin kävivät peräti tällä kertaa hiukka tutuiksi.. =)


Vuosi vaihtui..  1

..eli Hyvää Uutta Vuotta 2009 myös tännekin ! =) Ajattelin kertoa nyt hieman kuinka oma uusi vuoteni vaihtui. Nakit ja perunasalaatit tuli syötyä ja sitä ennen myös hyvin treenattua; oli kova jalkatreeni ja sitä edellisenä päivänä rintatreeni joten hyvillä mielillä juhlimaan kun on vähän kehoakin rääkätty.. yksi tuttava soitti sitten yllättäen kun olin juomassa joululahjapulloani.. ja eikun sitten käväsemään kamun luona. Ajateltiin sitten käydä kääntymässä paikassa missä ei ollutkaan tullut vielä käytyä ja siel tulikin sitten pari olutta otettua kuten oli tarkoituskin. Väkeä siellei kyl kovin paljoa ollut, mutta seuraavassa paikassa kyllä jossa näköjään kaikki sitten olikin tulikin siel joillekin tuttaville sanottua. Jonkun verran niitä tuttuja olikin liikkeellä vaikka pääasiassa aika nuorta porukkaa olikin. Heh kun aloin jutteleen jonkun tuntemattoman tytön kanssa niin eikö tyttö kysynyt sit tanssimaankin =D Noh peräti suostuin enkä edes pahemmin kännissäkään ollut.. ehhehe aika hurja veto multa ! =D Ihan hyvä fiiliskin oli sen illan eli vuosi vaihtui ihan mukavasti.

Jotain synkempääkin asiaa.. no ainakin hiukan ! =D Näissä kuntaliitoksissa on ainakin yksi pieni peikko sillä nyt ei Äänekosken keskustassa poikkeuksellisesti juhlittukaan perinteisin menoin kaupungin ilotulituksella vaan se tapahtui nyt Suolahden puolella(nykyistä Äänekoskea siis) ja ensi vuonnakaan ei sitä täällä näe kun se on silloin Sumiaisten puolella. Noh sinänsä tasa-arvoa ja oikein joo, mut kuitenkin.. Kylä olikin harvinaisen kuollut sitten puolen yön paikkeilla. Keskustassa muutama hassu nuori vaan ja pauketta tietenkin joka sivukujilla. Mut oli se vaan outo näky kun ei ihmisiä keskustassa vuoden vaihtuessa.. itekin jätin paukuttelut väliin. Näki ja kuuli kuitenkin ihan tarpeeksi sitä pauketta kuten aina ja koiratkin tykkää..

Uuden vuoden lupauksia en tällä kertaa juurikaan tehnyt paitsi yhden. Tällä kertaa treenaamiseen liittyen. Ajattelin pitkästä aikaa yrittää vähän kehittyäkin ja treenata ahkerammin. Varsinainen lupaus koski jalkatreenejä joita aion tehdä yhtä usein kuin muitakin treenejä. Monesti se treeni jää aina liian usein väliin sillä se on mulla ainoa treeni joka vaatii ennen aloittamista pientä latausta ja henkistä valmistautumista. Muut treenit kyl pystyy tekemään tosta noin vaan ! Joten etenkin jaloissa haluan nähdä kehitystä ja muutenkin. Ostinkin viime vuoden puolella kreatiinia ja nyt kun on päässyt pikkuhiljaa treenamisen makuun voisi lisätä tuon tuomaan lisäpoweria ja saatan tässä pitkästä aikaa yrittää katsastaa mitä muita tehokkaita luonteistuotteita on tänä päivänä tarjolla ja ottaa niitä sitten pikkuhiljaa ehkä myös käyttöön. Mut pääasia kuitenkin että treeni maistuu, on motivaatiota ja tavoitteita !


Iänarvuutusta..  1

Tossa äsken R-kioskilla kun joku nainen kertoi kioskinmyyjälle täyttävänsä täysiä vuosia kohta ja ilmeisesti jo tänään niitä juhlivansa niin päätin sitten myös itsekin osallistua keskusteluun ! Kehuin tietenkin naista että näytät nuoremmalta joka olikin totta. Noh sitten arvuuttelin lopulta muiden iän selvitessä että arvatkaas paljon mä taas olen ? Nainen katseli hetken kasvojani(onneksi oli sopivasti tukkaa ja partaa ettei ihan junnulta näyttänyt) ja sanoi et kolmekymppinen. Kioskinmyyjä joka oli mies taas veikkasi jotain 26-27 vuoden paikkeilla olevaa ikää. Hyvä en ollut sitten myöskään näköjään kovin kulahtanut kun alakanttiin meni arvaukset hiukan vaan ei niin kovin paljoa. Olemukseni on tietääkseni melko nuorekas, tosin riippuen ehkä myös mielialasta, ehkä mökötysminäni on hiukka vanhempi sitten ! =D Ja se älywapaa vähän nuorempi..

Noh tänään ois tiedossa menoa taas, kyytikin olisi tarjolla tonne yömenoon ! Pitäis lähtee katsastaan tässä lähialueella yks itelle vähän tuntemattomampi paikka. Joten kävin tossa äsken vähän juomaa ostamassa. Kohta musiikki soimaan ja pohjia jo ottamaan. Tai ehkä vähän sporttia sitä ennen.. Sen verran yllättäen kuitenkin meno tuli et eilen jouduin paniikkiratkaisuna pistämään kaikki parhaat pitkät housuni pyykkiin myöhällä kun eivät olleet oikeen mitkään niistä enää täysin freshissä kunnossa. Toivottavasti nuo housutkin mitkä ajattelin tänään laittaa ehtivät vielä kuivua tarpeeksi hyvin ennen lähtöä..



Lahdessa..  1

Jaahas että tälläiseen kylään tuli eksyttyä tällä kertaa, ei siinä mitään, uusiin paikkoihin on aina mukava tutustua. Niin myöhästyin junasta ja toisella junalla päädyin sitten tänne. Huomenna aamusta jatkan bussilla. EM-finaalin juhlineen sentään näin aikas tarkkaan ja oikea joukkue voitti pelillisesti. Itsellä osui vähämaaliset tulokset vedonlyönnissä alle 1,5 & 2,5 maalit. Tasatulos ois ollu kans hyvä, mut hyvä jo näinkin. Hellurei Lahden yössä tässä ollaan kun ei muutakaan voi..


Virgin Coil.. eikun siis Virgin Oil.. =D  1

No niin nyt tuli eka kertaa oltua jatkoillakin Tuskassa.. ja meinasi olla jo aika tuskaista päästä takaisin yömajalle sen jälkeen.. =D Tai noh aika helpostihan se kävi. Morbid Angel tuli nähtyä ja hoilattua mukana, "Fall from Grace" lähti kyllä aika hyvin.. Tuli saunottuakin tänään hotellissa ja muutenkin nautittua olosta että meni vähän bändiä ohikin =/ Mut huomenna tulee taas kaikki nähtyä kun häätö on jo sen verran aikaisin & ah Slayer mahtaa olla hieno täyttymys kokea !? Kuntosaliakin tuli jo kokeiltua täällä, levytanko ja käsipainot puuttuivat tyystin, siitä miinukset mutta kyl noilla laitteillakin jotain tekee ja huomenna pikku happihyppely kuntosalilla vielä jotta jaksaa vielä sunnuntain.. =P


Ajoituksen mestari olin kyllä eilen..  1

Päivällä piti eilen vähän kyllä jo kiirettä joten olin vähän aikataulua jäljessä koko eilisen, mutta silti sopivasti aina paikalla missä milloinkin..

Kun kotiuduin kirjastosta ja kaupasta kesken Suomen matsia(ajatella mikä ihme etten ollut sitä silmät tapittaen katsomassa !) avasin telkkarin Suomi-Latvia 0-1 eli empä ollut paljoa missannut ajattelin.. ja kappas vaan muutaman sekunnin ehdin peliä katsoa ja Suomi iski kiekon maaliin ! Et olipas vaan aika hyvä ajoitus..

No Suomen pelin takia ja pohjiakin piti vähän juoda joten olin tapojeni mukaan tietysti myöhässä illan rock/heavykonsertista. 3 ekaa bändiä, pienemmät nimet missasin tietysti, sinänsä harmi olis ollut ihan hieno tsekata että millasta musikkia esittävät mutta ei mahda nyt enää mitään. Ehkä ens kerralla.. mutta kuitenkin Shade Empire oli just jo lavalla valmiina kun saavuin paikalle tosin ei vielä yhtään biisiä soittanut, joten sen näin ainakin kokonaan. Harmi vain että yleisökato oli melkoinen, varmaan osaksi juuri tuon Suomi-pelin takia sekä vanhemman yleisön puolesta kun ei ollut anniskeluoikeuksia..

Ja sitten taas eteenpäin.. olin juuri ehtinyt seuraavaan paikkaan ja juuri tilannut ekan lonkeron niin eikö mennyt vain hetki niin Anna Abreu bändeineen käppäilivät heti kohti lavaa esiintymään. Eli loppuillasta en sitten ainakaan missannut sekuntiakaan. Kiva ilta oli muutenkin kun joitakin vanhoja tuttujakin näki ja oli myöskin harvinaisen kaunista naisseuraa.. =)