Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

Työn palkka vs. viihtyvyys !?  1

Se on tullut jo mulle selväksi että teen mielummin töitä vaikka puolet huonommalla palkalla sellaisessa paikassa jossa todella viihdyn ja nautin olosta kuin että olisin kovapalkkaisessa jobissa joka ei anna kuitenkaan itselleni riittävästi henkistä tyydytystä. Tehdastyöhönkin kävin joskus koulua, siellä ois ollu hyvät palkat, mutta työ olisi ollut kaukana itselleni sopivasta. Mulla on mennyt todella kauan että löytäisin itselleni sen sopivan ammatin eikä suomen lama aikoinaan helpottanut yhtään urakkaa & nytkin elämme kovin epävakaita aikoja ajatellen varmoja pysyviä työpaikkoja. Viihdyn ehkä parhaiten töissä jossa voin sekä käyttää sosiaalisia taitojani että olla välillä yksinäni tekemässä itsenäisiä hommia.

Sain läksiäslahjankin.. tossa vasemmalla =D
Sain läksiäslahjankin.. tossa vasemmalla =D


Suomi on kovin turvallinen maa..  1

..verrattuna koko maailman meininkiin ja tässä tapauksessa esim. Saksaan verrattuna. Tuli tänään meinaan puhuttua Saksasta sellaisen naisen kanssa joka asui siellä muistaakseni joku kymmenisen vuotta. Saksan tiheimmin asutulla seudulla joka on n. Keski-Suomen kokonainen pläntti(jos tiedätte, asun meinaan K-Suomessa jonka pääkaupunki on Jyväskylä)asuu n. kaksi kertaa enemmän ihmisiä kuin koko suomessa on väkeä. Joten ei mikään ihme että sinne mahtuu myös kaikennäköistä seurakuntaa.

Suomessa lapset saavat suht turvassa kävellä kouluun ilman pakollisia kavereita tai vanhempia pimeilläkin keleillä. Mutta Saksassa esim. on asiat toisin, siellä on hyvä lasten tuntea lähiseudulla asuvia toisia koululaisia ja tulla yhdessä kouluun. Siellä meinaan liikkuu hieman enemmän näitä ikäviä hiippareita eli pedofiilejä kuin täällä Suomen maassa.

Kuulin aika karmivan jutun kuinka saksassa pedofiilirengas esim. toimii. Siellä joku hörhö tulee juttelemaan ja ystävystymään jonkun seudun lapsen kanssa, sitten hän saattaa ottaa kuvan lapsesta, painaa mieleen asunseudun ja kohta lapsen kuva onkin jo netissä. Sitten pedofiilit katsovat mieleisensä lapsen netistä ja menevät kyttäämään ko. seudulle ja mahdollisesti kidnappaavat lapsen =( Niin karmivaa mutta niin totta =/ Onneksi tämä meidän Suomi on kovin kesy maa vähän isompiin maihin verrattuna ! Ja täällä pedofiilit jäävät onneksi toivon mukaan myös helposti kiinni.

Blind Guardian menetteli..
Blind Guardian menetteli..

Ikimuistoiset Häät 7.7-7 ! =)  1

Eilen oli todella pätevästi järjestetyt häät siskopuolellani jossa olin tietysti itsekin kovasti mukana ! =) Itse en järjestelyihin pahemmin ehtinyt vaikuttamaan kun vasta reissulta tulin juuri ennen tätä juhlallista hienoa tapahtumaa.

Paikkana oli mukava pieni hotelli ja sen omistama vieressä oleva maalaismainen mökki. Itse seromonia tapahtui ulkotilassa kauniin luonnon ja järven äärellä. Oli tuuria, ettei sillon satanut lainkaan, koska oli hieman epävakainen sää. Porukkaa oli ilmaantunut sellainen sopiva joukko, ei liian vähän eikä rasittavan paljoakaan. Osan tunsinkin, tosin vain ehkä pari kertaa nähneenä suurimman osan, toiset olivat ennestään täysin tuntemattomia.

Kaikki sujui kivasti. Ohjelmaa oli sopivasti & loppuaika muiden ihmisten kanssa vapaata seurustelua ja oleilua. Palaute oli hyvää, varsinaisen rento meininki näin hääksi ! Loistava taikuri kävi näyttämässä muutamia upeita temppujaan, korttitemppuja oli valtaosa, mutta myös muita varsin hauskoja ja käsittämättömiäkin temppuja nähtiin. Musiikista piti huolen ex-Hausmyllymies Enzo joka sopikin vallan mainiosti tähän rentoon meininkiin. Kaikilla oli ilmiselvästi oikein mukavaa.. =) Vaarit ja mummot luovuttivat ensimmäiseksi ja nuoriso & me nuoruusiän ohittaneetkin jatkoimme sitten bailaamista jonkin aikaa..

Ruokaa ja juomaa riitti, jopa liiaksikin asti.. Ruoka oli hyvää ja juoma maittoi =P Silti riitoja ei nähty eikä mielestäni ne kuulukaan moisiin tilaisuuksiin. Samassa paikassa oli toisetkin häät, sielläkin näytti menevän suht hyvin..kunnes siellä tarvittiin poliisia ja ambulanssia ! Siellä oltiin alettu käsirysyyn ja joku vanhempi henkilö sai myös jonkun kohtauksen. Mielestäni törkeää alkaa riehumaan moisessa tilaisuudessa jossa pitäisi kunnioittaa päivän sankareita niin paljon että pysyä rauhallisina loppuun asti vaikka millaisia sukuriitoja olisikin.

Joo 7.7.2007 oli varmaan paljon muitakin häitä, mutta oli suuri ilo viettää oman rakaan siskupuoleni häitä juuri tuolloin ! Se olikin oikein hieno päivä, täynnä harmoniaa alla onnellisten tähtien.. =)

Aivan upean mahtava kuva vaikka itse otinkin.. =)
Aivan upean mahtava kuva vaikka itse otinkin.. =)

Häävaateostokset & Häät !  1

Kotkassa olon yksi tarkoitus oli häävaatteiden osto ! Esim. 135 euron hyvä takki löytyi 15 eurolla alennuksesta =D Halvaksi siis tuli.. Kengät olivat valmiiksi jo hyvät, mutta kaikki muu eli pusero, kraka ja housut tuli sieltä ostettua ja suorastaan pilkkahintaan.. kiitos Halonen & ale ! =) Ja nyt sinne häihin moi !

Kuka lie ? Vaikka mulla onkin voittamani sukkanauhat päässä..se ei tarkoita sitä että mulla olisi kiire naimisiin.. =D
Kuka lie ? Vaikka mulla onkin voittamani sukkanauhat päässä..se ei tarkoita sitä että mulla olisi kiire naimisiin.. =D

Vielä kerran Tuska & uudet ystävät !  1

Joo tutustuin aivan mahdottoman paljon uusiin ihmisiin ! Eipä niin yllätys näin Helsingissä liikkuen. En varmaan jälkikäteen muistakaan enää aivan kaikkia. Junamatkatkin meni turisten kovin monenikäisten seuralaisten kanssa. Helsingissä piti jo kysyä tietäkin niin monesti että sai olla suu auki hela tiden =D

Tuskassa piti alkuperäisen suunnitelman mukaan tavata 3 cityläistä ja sitten hieman myöhemmin eri paikassa 1. Nämä treffit menivät suht huonosti aikataulujen tai muuten vaan kiinnostuksen puutteen vuoksi puolin tai toisin ? Noh yksi heistä yhä kiinnostaa nähdäkin. Toivoisin hieman rohkeutta noin yleisesti ottaen enemmän kuiteskin !

Mutta sitä vastoin kaikki odottamaton meni sitten varsin kivasti.. =) Eli 3 uutta puhelinnumeroa oli Tuskan saldona. Lukuisat jutteluseurat ja porukoihin lyöttäytymiset, kiitos vaan teitte Tuskasta oikein viihtyisät ! =) Yhdeltä tytöltä ostin levynkin missä itse vaikuttaa, toinen tumma pienehkö nätti neiti(joita diggaan kovasti) puolestaan antoi mulle yhden äänitteen jossa itse myös vaikuttaa taustoissa.

Ulkomaalaisia oli Hesassa mandottoman paljon liikenteessä. Enemmän tuli melkein vastaan turisteja et piti olla tarkkana keltä kysyy tietä mistä pääsee mihinkin =D Amerikkalaisia ja aasialaisia oli paljon hotellissa missä majoituin. Venäjältäkin asti oli porukkaa tullut ihan Tuskaa varten, tapasinkin kivan pienen tumman venäläistytön Olgan joka oli tullut katsomaan Moonspelliä ja sitä hienoa keikkaa siinä lähietäisyydellä sitten ihmeteltiin. Juttelin myös saksalaisten kanssa, ihan virantoimituksessakin olevien tyyppien kera.

Julkkiksista tämä Himin rumpali tuli "tutuksi" pitkän keskustelun kautta. Jone Nikulaa tuli nähtyä useaan otteeseen lähietäisyydeltä myös kaljateltassa, mut enpä mennyt juttelemaan kun ei ollut niin asiaa.. =P Joitakin muitakin bändiläisiä jututin, eikä pidä unohtaa myös Emperor-jätkiä joiden kanssa pari sanaa tuli vaihdettua..

Emperor igen..
Emperor igen..

Hotelli Katajanokka-vanha vankila !  1

Joo majoituin Tuskan aikoihin Hesassa Hotelli Katajanokkaan pariksi yöksi..oli ehtinyt toimia vasta 1 kk. hotellina ! Aika hauska paikka, ulkoisesti kuin vankila, tilatkin sen mukaiset paitsi että huoneet hieman hienommat jo tosin.. =) Viihdyin hyvin, aamiainen oli täyttävä, valinnanvaraa riitti, sisältyi pakettiin. Siel oli myös taulutelevisio joka huoneessa, koko paketin ostin josta lisäveloitus 20 euroa. Oli tarjolla uutuusleffoja, pornoa, lasten ohjelmaa, musiikkikanavaa ja normaali suomen kanavat + muutamia ulkomaisia kanavia.

Tänään jatkoin taas hommia täällä Äänekoskella kuntosalilla..tottakai piti siis tutustua myös hotelli Katajanokan fitness roomiin ihan pikku pikku krapulassa vaan.. ! Aika pieni tila, mutta varsin tehokkaan tuntuiset laitteen vaikkakin vähänlaisesti. Jaloille ei ollut kunnon laitteita voimailuun paitsi kestävyyttä ajatellen juoksumatto, kuntopyörä ja joka porrasjuttu jossa sekä kädet että jalat saivat liikettä. Levytankoa ei ollut. Ehkäpä sen aiheuttaman metelin vuoksi ? Mutta käsipainoja suuri valikoima aina pikkulasten keveistä raavaiden isojen miesten painoihin. Ylävartalolle löytyi hyvät laitteet eli käsipainojen lisäksi, ylätalja, alatalja, peck-deck, vatsapunnerruspenkki ja ojentajille punnerruslaite. Et kyl siel treenin ihan sai tehtyä.. =) Vaik jalat pääsikin helpommalla ja tv:kin tietysti oli siellä jos halusi vaikka polkiessa katsella tai kuunnella jotakin..

Bikineissä valitan jo etukäteen kuvaa =D ..myös yläosattomissa, karvatkin pahasti menettäneenä..
Bikineissä valitan jo etukäteen kuvaa =D ..myös yläosattomissa, karvatkin pahasti menettäneenä..

Home again !  1

Dodiin vaihteeksi kotona jälleen taas, varsin piristävä seikkailuhan tuo oli, mikäs sen mukavampaa kuin jatkuvalla soitolla paljon erilaisia ärsykkeitä ja paljon uusia ihmeisiä, joten nyt hieman väsyttääkin.. kaikki ei tietenkään mennyt aivan putkeen kuten ei koskaan, mutta taas kun alkuun pääsee, haluaisi matkustella vaan lisää.. Mutta kiva jälleen olla kotonakin, tässä joutuukin alkaa valmistautumaan jo seuraavaan koitokseen eli häihin olen menossa lauantaina !

Ja kunhan saan ton kamerani akun ladattua, tulee Tuskan 2007 tunnelmia bändien kuvien muodossa..ensin pari kännykuvaa.. Poistin vähän kavereita listaltani joiden kanssa en usko että sen kummemmin tarvitsee kaveroida =D Asteen heikompi kaveruus on täällä Cityssä että silloin tällöin jutskataan jostain vaik tuol keskusteluissa tai kuvagalleriassa tai missä vaan. Joskus täytyy vaan vähän karsia ja usein näistä onneksi ollaan myös varsin yksimielisiä kun se keskinäinen kemia ei ole tai ei enää ole aivan huippuluokkaa.. =) Mut kuulemisiin ehkä silti vaikka saatoit juuri kadota kaverilistaltani..

Ja hymykin irtos kun oikein väkisin yrittää.. =D
Ja hymykin irtos kun oikein väkisin yrittää.. =D

Väliblogi täältä Järvenpään kirjastosta ! =D  1

Joo empäs tullutkaan kirjottelemaan niitä vikoja blogeja tiistai-iltana vielä siitä Tuskasta mitä meinasin kun hajosi kesken kaiken tuttujen kone ja minä tietysti silloin olin koneella xD No joo, en kuitenkaan ollut kovakourainen enkä muutenkaan tehnyt mitään poikkeavaa, huono tuuri vain vissiin oli. Kone ilmeisesti ei ollut tottunut noin runsaaseen käyttöön kerralla =D No mutta onneksi takuu oli heillä voimassa.. =)

Nyt tässä olisi tunti aikaa Cityillä tms. Joo Kotkassa oleilin Tuskan jälkeen sunnuntai-illasta torstaiaamuun. Siitäkin voisi yhden kunnon blogin tehdä, mutta juuri nyt ei jaksa niin keskittyä siihen joten tämä riittänee nyt tältä erää tästä aiheesta ! Joo ja nyt mä blogeilen täältä Järvenpäästä, kirjastosta =D Kotiin olisi tänään tarkoitus jo palata tän reissun tiimoilta hieman rauhoittumaankin kun lauantaina pitäisi jo häihinkin mennä !

Vastailkaa ihmeessä ! =P Sisäinen lapseni heräsi taas henkiin sorge vaan.. =D
Vastailkaa ihmeessä ! =P Sisäinen lapseni heräsi taas henkiin sorge vaan.. =D

Tuskan 2007 kootut mokailuni.. =P  1

Hotellissa sattui niin paljon mokia että riittänee että kerron vain että yksi takki jäi sinne naulakkoon roikkumaan.. jottei tyhmän maine leviä liikaa.. Mutta muista mokista mitä muistan aion kertoa ja juuri nyt ! =D Noh kun digikameran olen omistanut vasta reilun puolen vuoden ajan niin ei tietenkään tullut ajatelleeksi että että se akku voisi juuri nyt kovan käytön aikana väsähtää kesken kaiken. No niinhän se tekikin tossa lauantai-iltaa kohti mennessä..eikä laturi siis tietenkään mukana ! Kuvat siis heikkenivät kamerakännyn myötä kohti Tuskailun loppua. Puhelimen laturi sentäs tuli mukaan, sitäkään en ole aina muistanut, mutta nyt muistin.

Aurinkoöljyä en myöskään älynnyt ottaa matkaan, en osannut edes aavistaa että voisi käydä niin että palaisikin koska ei niin erikoisen lämpimiä kelejä lupailtu..no mutta kun sunnuntaina koitti se hienoin festarisää, nautin todella paljon auringosta, oleilin siis mielummin auringossa kuin varjossa koko päivän festareilla hihattomassa paidassani..joten hartianseutuhan siinä vähän paloi sekä hieman käsivarsiakin. Niin ja ilman lippistäkin olin..joten seurauksena se että maanantaina herättyäni täällä Kotkassa, vapisin kuin horkassa ja jouduin laittamaan toisen mokoman kerroksen vaatteita päälle. Saattoi olla auringonpistos joka oli yöllä nostanut kuumeenkin ?

Vesi-ja alkoholitankkauksesta kuitenkin tuli edes pidettyä huoli. Nuhan ja köhän sain jo perjantaista, ei ole hyvä yhtälö, paljon tupakkaa aina näin yhtäkkiä tälläiselle joka ei kuitenkaan oikeasti polta, välillä tulista syötävää, huutoa & alkoholia. No mutta ei se hirveästi häirinnyt paitsi että niistää sai vähän turhan usein.. No kerran sain kaadettua lahjakkaasti yhdestä pullostani juomat pihalle..muuten ei onneksi alkoholihukkia tullut jos ei nyt lasketa sitä että omia juomia enemmän tuomalla olisi säästänyt noin puolella..

Joo ja tosiaan hotellin puolella mokia sitten riittikin hieman enemmänkin, mutta ei niistä sen enempää =P Seuraavaksi illasta blogi Tuskasta & uusista lukuisista ystävistä ! =) Tai ehkä sittenkin ensin blogi hotellista miinus mokat poistettuina ja sensuroituna-versio !?

W.e A.re S.exual P.erverts toisesta kulmasta..
W.e A.re S.exual P.erverts toisesta kulmasta..