Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.

Oijoi miten paha virhe !!!  1

Kuka löytää mikä ? Vihje : Tämä on helppo ! =D
Centrebetin kertoimet miesten kiekkoon.

Mens Discus - Field - Gold Medal

KANTER, Gerd (EST) 2.35
ALEKNA, Virgilijus (LTU) 2.85
HADADI, Ehsan (IRI) 8.00
PESTANO, Mario (ESP) 8.00
HARTING, Robert (GER) 21.00
WALTZ, Ian (USA) 21.00
MALACHOWSKI, Piotr (POL) 26.00
CASANAS, Frank (ESP) 51.00
KRUGER, Frantz (RSA) 51.00
SMITH, Rutger (NED) 51.00


Tykästyin penkkiurheilulajiin !

Itsekin jossain vaiheessa, etenkin vähän nuorempana on varsin innokkaasti tullut sulkapalloa lätkittyä, joten lajin luonteen kyllä ymmärrän hyvin ! Joten hemmetin kivaa oli tänään aamusta seurata sitä lajia. Mukavan mausteen antoi myös sekanelinpeli jota oli myös mielenkiintoista nähdä kun naiset ja miehet olivat yhtaikaa kentällä ! Mutta maailmanlistan kakkosta Malesian Chong Wei Leen peliä vasta oli ilo seurata; se oli niin pirun hyvä ! Ei ollut mitään jakoja maailmanlistan vitosella Ville Långin pudottaneella Sony Dwi Kuncorolla Indonesiasta. Hänkin on kova pelaaja, mutta aivan uskomaton jo lyönteineen ja liikkumiseltaan toi Malesian äijä.


Huh huh karmea hiki..

..kun raahasin 2 painavaa kassia sekä selässä vielä repullisen ruokaa kävellen kotiin ! Mieletön hiki nyt huh huh ! Hyvää treeniä ! Niin viime perjantaina piti käydä jo kaupassa, mut se venähti tähän keskiviikkoon asti peräti ! =D Tämän ansiosta olen selvästi hoikistunut kun olen syönyt viime päivät lähinnä jääkaapin viimeisiä murusia. Näin helposti sitä laihtuu kun vaan tahtoo. Hyvä ohje : Älä käy kaupassa niin taatusti laihdut ! =D


Unirytmi päin P:tä & pakkodieetti..

Joo Olympialaiset sekoittavat elämää ! Onneksi ei ole missään nyt töissä sillä potkut ois jo tulleet =P Mun on pitänyt jo perjantaista lähtien käydä kaupassa enkä ole vieläkään käynyt.. joten olen elänyt vettä/leipää linjalla, lähes paastomeinigillä tai nyt lopuksi on kaapista löytynyt enää riisiä ja makaroonia. Hyvin ovat kyllä kilotkin karisseet ! =D Tehokasta, jännä kokea pitkästä aikaa miltä tuntuu elää vähän nälkäisenä.. kuin leijonaparat savannilla jotka harvoin aina saalista saavat. Sitten vielä kiduttaakseni itseäni lisää olen käynyt nyt 3 lenkkiä putkeen aina iltamyöhään ja tietenkin sen jälkeen vasta syönyt eikä ennen.

No huomenna ajettelin katkaista ainakin tämän kurnivan nälän.. tähän väliin ois hyvä ostaa vaikka joku laihdutustuote niin pikkuhiljaa lenkkejä jatkaen ja sopivasti syöden päästään tavoitteeseen mitä jo kesällä alunperin ajattelin olla. Mutta mitä en pitkästä aikaa tänä kesänä jaksanut tosissani toteuttaa. Vois myös alkaa pikkuhiljaa öisin nukkumaankin, ois varmaan ihan terveellistäkin.. ja herätä kattoon taas jossain vaiheessa kisoja. Koosteesta näkee kuitenkin jo paljon vaikkei se ihan sama asia olekaan kuin live-katsominen. Tietyt kilpailut missä etenkin on suomalaisia pitää kyllä pyrkiä katsomaan livenä, ehdottomasti !


Hieno päivä Suomelle !

Nehän innostuivat ampumaan pirun tarkasti.. =) Livenä päätin seurata Henri Häkkistä kun kuulin että pääsi finaaliin asti ja vielä ykköspaikalta ! Kyllä olikin jännä kilpailu, Häkkinen ampui tasaisen varmasti ilman aivan huippusuorituksia tai rimanalituksia. Kylmähermoinen kaveri paitsi se viimeinen laukaus saattoi mennä jo hiukan jännityksen piikkiin.. jaetulta ykkössijalta vikaan laukaukseen ja tuloksena pronssi. Kuulostaa ehkä pieneltä pettymykseltä kisaa seuraamattomalle. Olisi se kiinalainen voinut jäädä ihan hyvin taaksekin. Mutta Intian Bindra oli alusta loppuun asti niin pelottavan hyvä ja kun vika laukaus oli vain yhden kymmenyksen parhaasta mahdollisesta tuloksesta niin voitto oli täysin ansaittu. Hieno mitali kuitenkin Häkkiselle, ei ollut kaukana kultakaan.. Muutes Henri Häkkisen oli rankattu sijalle 21. kertoimien mukaan ainakin Centebetillä ja voittokerroin(joka oli erittäin lähellä toteutua) oli peräti 81.00 !!!

Ville Lång teki myös suomalaisolympiahistoriaa etenemällä jo kolmannelle kierrokselle. Jaksoin sen pelin vielä seurata, etenkin kun Lång aloitti niin vanhasti pelaamalla hyvää sulkapalloa ! Sitten pikkuhiljaa oli aika mennä jo välillä nukkumaan. Vaikka tiesinkin että toinen ammuntafinaali olisi vielä reilun tunnin päästä jossa suomalainen mukana.

Mut kiva oli herätä ja lukea teksti tv:stä että Suomelle kultaa, jeee ! Satu Mäkelä-Nummela maisteli Suomelle harvinaista herkkua voittamalla vasta kolmannen naisten olympiakullan kautta aikojen ! Ja vieläpä olympiaennätyksellä. Harmi että missasin sen kisan koosteessakin, mut ihan loppuratkaisut on kyllä tullut jo nähtyä. By the way, kuka veikkasi Satu Mäkelä-Nummelaa ? Hänet oli Centrebetillä sijoitettu numerolle 14 kertoimien perusteella. Niin ja rahat sia takaisin peräti 41.00 kertaisena !!! Näin komeiden saavutusten jälkeen ei pienet pettymykset joillekin suomalaisille tunnu missään !

Huupöissä olin juu.. sori ihan pakko oli tehdä suomalaista romantiikkaa : sisu, tukki & Suomi ! =D =D =D
Huupöissä olin juu.. sori ihan pakko oli tehdä suomalaista romantiikkaa : sisu, tukki & Suomi ! =D =D =D

Levengood & Jouko Turkka.

Eli olen katsonut vähän muutakin töllöttimestä kuin pelkkää urheilua & Olympialaisia. Ja hyvä niin, ihan mielenkiintoista oli kuulla Turkan ajatuksia. "Hieman" outo ja erikoinen äijähän se on, mutta samalla tehokas ja jotain varsin elämänmyönteisiä letkautuksiakin se heitti ! Oli mielenkiintoista nähdä vanhaa pätkää Turkan ollessa teatterikoulun opettajana. Sieltähän ne useimmat monipuoliset ja Suomen parhaat tai näkyvimmät näyttelijät ovat lähtöisin. Oli Suosaloa, Mikko Kivista, Irina Björklundia, Taneli mäkelää jne jne.. eli taitaapa olla aika pätevä päällepäsmäri toi Turkka. Ja jos ei muuta tai muuten arvosta henkilöä niin se on varmaa että mies kyllä herättää ajatuksia ja täten vaikuttaa ihmisten tunteisiin.

Olympiaseurannasta muuten sellainen jälkianalyysi, että Mira Nevansuu oli 17. rankattu ennen koko alkukilpailua & hänen voittokerroin oli 41.00 ainakin centrebetillä eli saimme nähdä ensimmäisen hienon suomalaissuorituksen finaaleineen kun hän ainakin siinä mielessä ylitti itsensä ja yllätti lievästi vedonvälittäjät. Ja seurantahan jatkuu...


Vedonlyöntiasiaa..

Päivän haku oli PK-35-Jippo 2 hyvillä kertoimilla, veikkauksella 4.60 & centrebetillä 5.00. Vaikka PK-35 onkin hyvä kotijoukkue eikä ollut vielä yhtään kotitappiota ennen tämän päivän peliä, haistoin hyvän yllätyksen. Jippo puolustaa hyvin ja on taipuvainen välillä hienoihin yllätyksiin. Jippo kun on kahtena edellisenä kautena pelannut Ykkösessä, näyttää vierassaldo yhtä hyvältä kuin kotisaldo. Se oli tämän kauden toinen vierasvoitto & aikaisemmin nähtyyn oli jo aikakin & kummatkin tullut hyvillä kertoimilla kuten monesti aikaisempinakin kausina. PK-35:lla taas olikin melkein se kotitilastotappion vuoro nyt.

Oppimallani pelitaktiikalla teinkin usemman rivin Jipon kautta. Kannattaa panostaa näihin mahdollisiin yllätyksiin hyvillä kertoimilla ja saada niistä näin kaikki mahdollinen hyöty irti pelaamalla laajasti. Siihen ei paljoa tarvia edes sijoittaa että näillä kertoimilla irtoaa jo ihan mukava summa. Sitten aina kun osuu niin osuukin kunnolla ja hyvillä kertoimilla kun vertaa vaikka alikertoimiin joihin saa sijoittaa jo rutkasti että jotain hyötyä sellaisista vedoista saisi.

En ehtinyt tänään katsomaan Huiman peliä, harmi sillä nehän kaatoivat yllättävän komesti Ilveksen 3-1. Alkakauden maalinteko-ongelmat näyttäisivät karkonneen ainakin toistaiseksi kun edellisessäkin pelissä tekivät peräti 3 maalia vieraissa vaikka hävisivätkin lohkon parhaalle joukkueelle Popalle ! Alkakaudesta tuli vain 0-1 maalia per peli. Nyt alkaa näyttää jo lupaavalta ja sarjapaikasta tapellaan näköjään vielä kovasti !

Ja sitten vielä näistä Olympialaisista. En ole aikaisemminkaan panostanut, seurannut tai pelannut vedonlyönnillisessä mielessä olympialaisissa kuin yleisurheilua, jalkapalloa ja vähän muitakin pallolajeja. Nyt teen pienen opintomatkan oudompiinkin lajeihin tulevaisuutta silmälläpitäen jos urheilulajien valikoiman laajentamisella saisi lisää hyviä vetoja tulevaisuudessa tehtyä..

Nyt seurailen ennen eri lajien kilpailua voittajasuosikkien kertoimia, tietysti tarkkailen mielenkiinnolla myös suomalaisten kertoimia. Ja aion jälkianalysoida että kuinka usein suosikit pitävät ja miten usein tulee yllätyksiä eri lajeissa. En hirveästi aio kyllä tehdä mitään tuurivetoja lajeista mistä en juuri mitään tiedä, mutta jos joku asiantuntija tai entinen huippu-urheilija vihjaa omassa ex-lajissaan voittajaksi jotain suurelle yleisölle ja vedonvälittäjille tuntemattomampaa tai ainakin hyvällä kertoimella olevaa urheilijaa niin sellaisia kohteita mielellään kyllä itsekin kokeilen !


Vittu kun on läpimärkä olo.. =o  1

Juu kastuin pahemman kerran, tämä päivä olikin niitä vähän huonompia päiviä. Nukahdin kesken Olympialaisten avajaisia & tuli sitten kiireinen loppuilta ja juuri mihinkään en ees ehtinyt =/ Ehdin sentään veikkausasiat hoitaa mitä alunperin ajattelinkin. Netin kautta ensin, sitten piti jo lähteä kaupungille päin et kauppaan ehtis & muutama vähän isompi veto vielä R-kioskille. Sateenvarjoa en ehtinyt enää hakea sisältä kun huomasin melkosen kaatosateen. Hyvinhän siinä sit kastuin, sentään veikata ehdin ärrällekin, mut joutui hakeen tililtä rahaa maksuun vielä ja aikaa meni..

Pyöränpumppukin tietysti hajosi siinä kun olin lähtemässä kaupungille päin ja kun toinen pyöränkumi oli vähän rikki niin kun yritin jatkaa ärrältä kauppaan niin kumihan oli liian tyhjänä ajamista varten. Noh ajattelin sitten ärrältä ostaa palloille tarkoitetun pumpun, mut se oli kovin hidas tuohon tarkoitukseen.. niimpä kauppareissu jäi huomiselle & vielä piti käydä kylässäkin mut kun vauveli/pieni poika jo nukkui niin jäipä väliin. Tänään syödään sitten jääkaapin jämiä sillä niin tyhjänä se alkaa jo olla.. Yhtä myöhästymistä ja hermoja rassaava iltapäivä siis & kaiken kukkuraksi surkea keli rankkasateineen ! =D Mut tässä kirjoittaessani osaan jo nauraa tälle päivälle.. =) Hyvät osumat vedonlyönnissä voivat vielä kääntää illan positiivisempaan suuntaan tai sitten ei.


Siivousilta !

Jaahas nyt iski pakkomielle saada paikat siistiksi kun yksi uusi urakka eli Olympialaiset ovat alkamassa. Hyvin tyypillinen pakkomielle mulle että aina kun jotain jännää on alkamassa tai jotain muutosta elämässä niin alan järjestelemään konkreettisestikin asioita enkä pelkästään vain päässä. Voiskin mennä nyt tiskaamaan ja sitä ennen laittaa pyykit pyörimään. Sitten ois muutamia lehti ja paperikasoja ympäri kämppää vailla järjestelyä eli nyt heikun keikun ja eikun menoks..

Kiireisenä pitää myös alkavat jalkapallon sarjat & jotta kaikki olisi täydellistä pitänee illan päätteeksi vielä venytellä niin paikat ovat vetreänä valmiina penkkiurheiluakin varten ! =D

Ps. Ihan tuikitärkeää ja pakko kertoa vielä että lainassa olleet levytkin pitäisi järjestää levyhyllyyn ja roskatkin viedä..


Vähän jo olympiakuumetta..  1

Naiset ottivat tänään jo varaslähdön ja avasivat kisat pelaamalla olympia-futista. Miehetkin aloittavat ennen varsinaisia avajaisia huomenna Suomen aikaan keskipäivällä oman urakkansa. Olympiavoittoa puolustava Argentiina on jälleen ennakkosuosikki Brasilian kanssa joka yllättäen ei ole voittanut vielä kertaakaan jalkapallon olympiakultaa ! Tietenkään läheskään kaikki parhaat pelaajat eivät taaskaan ole mukana kun olympiajoukkueet koostuvat lähinnä alle 23vuotiaista sekä muutamasta yli-ikäisestä. Argentiinan suurimmat tähdet ovat kuitenkin maailman huippuluokkaa kun Messi & Riquelme ovat mukana. Myös pari nuorta todella lupaavaa pelaajaa on joita kannattaa tarkkailla eli Aguero sekä 159cm pitkä Buonanotte. Brasilian tunnetuimmat nimet ovat samaa luokkaa eli Ronaldinho, Pato & Andersson löytyvät tämän vuoden olympiajoukkeesta. Tässä huomenna alkavan futisturnauksen voittajakertoimet Centrebetillä :

Mens Football - Gold Medal
ARGENTINA 2.75
BRAZIL 3.50
ITALY 7.50
NETHERLANDS 11.00
CAMEROON 17.00
IVORY COAST 17.00
NIGERIA 23.00
SERBIA 23.00
BELGIUM 31.00
AUSTRALIA 41.00
SOUTH KOREA 41.00
USA 41.00
JAPAN 51.00
CHINA PR 67.00
HONDURAS 126.00
NEW ZEALAND 251.00

Veikkaa tähän ilmaiseksi ! Tosin voittoja en siitä maksa mutta ehkä pullakahvit jos joskus jossain nähdään !? ;)