Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on elämänpohdintojatarinoita.
Edellinen

Yllätyin melkoisesti ! =O =D

Kun aamulla herätessäni kävelin ikkunan luo & katsoin ulos ja näin lunta ! =o Ja vielä noin paljon ! Ei siellä nukkumaan mennessä ollut ollenkaan valkeaa.. Tällä kertaa ensilumi tuli keskimäärin normaalia aiemmin. Yleensä se tulee täällä tossa 20. lokakuuta & lähipäivinä yleensä etiäpäin mitä oon seuraillut. Taitaa tulla pikkuhiljaa talvi..


Leikkimielinen'Ketä-BB-henkilöä-muistutatTesti'!=D

Huomasin Facebookissa että yksi kaveri oli tehnyt tälläisen höpsön pöpsön testin. Btw tähän väliin fakta että mulla on peräti 2 Cityn kautta tutuksi tulleita kavereita Facebookissa & just se toinen niistä oli tehnyt tän testin ! =D Et kyllä tää on vaan hyvä paikka.. =P Ei vainen, onhan niitä kavereita täällä Cityn listoilla monta kymmentä lisää, mutta ei sillei et ois jäänyt pysyvästi aktiivisiksi kavereiksi et ois viitsinyt Facebookissa pyytää kaveriksi. Tääl on lähinnä niitä unohtuneita hyvän päivän tuttuja. En edes muista varmaan enää kaikkia täältä kaverilistalta kun suurimman osan kanssa en oo varmaan vuosiin jutellut sanaakaan.. x) Mut niin nyt pienen aasinsillan kautta siihen testini tuloksiin :

Ketä BB-talon asukasta muistutat? Hei oikeesti, olet Marika!
Olet positiivinen ilopilleri ja energinen hössöttäjä.
www.mtv3.fi

Oh no nyt se sit selvisi; oon lepso ! x) Kuinka tän nyt äidillenikin kertoisin.. :P


Jippii, ystävät kokoontuvat ! =)

Liityin 3 viikkoa sitten tiistaina 14.9 Facebookiin & tänään tuli 60 täyteen ystävien määrässä.. =) Ihan hyvä siihen nähden ettei näin vanhalla enää kaikki samanikäiset kaverit viihdy sellaisissa humputuksissa eikä vanhoja koulukavereitakaan niin vaan aina sieltä löydä kuin toivoisi.. :p No panostetaan sitten nuorempiin ystäviini ! =D Jatkan etsimistä kuitenkin & toivottavasti jotkut yllättävät ja löytävät myös minut !? =D Mut kiva homma, on toi Facebook ihan hyvä juttu kunhan ei turhaan siellä tuntikaupalla roiku :)


Asioille omistautuminen..

.. on minulle hyvin tyypillistä ja se vie usein kokonaan mukaansa. Keskittyminen on tuolloin hyvin intensiivistä. Tästä hyvä esimerkki tulee perjantailta. Tiesin että lauantaina käyn auttamassa yhdessä hommassa mutta tiesin myös ettei se veisi paljoa aikaa, joten olin valmistautunut että perjantaina voi mennä hyvin hyvin myöhään ensin näissä omissa jutuissani.

Otin perjantaina jo päivästä päikkärit koska perjantaina aikaisin aamusta oli ensin muitakin asioita hoidettavana. Olin sitten iltapäivästä varsin vireä & otin kynän käteeni ja päätin laittaa jalkapallotilastot ajan tasalle ! Välillä aina söin vain ja jatkoin taas tilastojen parissa puurtamista. En malttanut millään lopettaa vaan jatkoin ja jatkoin vaan.. Tästä tulee olemaan paljon hyötyä ajattelin & olen entistä valmiimpi iskemään sarjaan kuin sarjaan jos sieltä hyviä kertoimia vaan löytyy..

Sitten oli jo lauantaiaamu ! Pitäisiköhän nukkua muutama tunti ennen kuin lähden auttelemaan ? Ei ajattelin, vielä olisi muutama eri sarja laittamatta ajan tasalle. Nyt ei kyllä nukuta olleskaan ! =D Ja taitaa jäädä Matti Nykänenkin näkemättä kun täällä launtaina olisi ollut. Eipä taida kyllä sinne enää illalla jaksaa.. Noh eipä sillä nyt niin väliä. Kyl sen joskus vielä näkee, mutta selvinpäin siihen tuskin pystyy ! =D Otin kofeiinipitoisen energiaporetabletin ja jatkoin vain ! Ei tuntunut edes kovin pahalta, olin niin uppoutunut asiaani & tiesin että pääsen heti nukkumaan kun olen käynyt päivän velvollisuuteni tekemässä.

Mutta kävikin niin ettei mun tarvinnut sittenkään mennä ollenkaan joten jatkoin yhä kynä savuten omissa puuhissani.. kello oli lopulta jotain vajaa 19.00 ja olin iskenyt tilastojen välillä myös kaikki lauantain vetoni mitä meinasin ja lopulta ehti jo mennä nukkumaankin, ah mikä nautinto ja sitten menikin kellon ympäri. Olisi voinut mennä enemmänkin mutta toikin riitti jo nyt & olihan jo valmistauduttava viikon toiseen erityisen vilkkaaseen vetopäivään eli sunnuntaihin ajoissa ! =D

Et voi sen viikonlopun näinkin viettää.. :P


Facebook !

Vuonna 2007 olin edellisen ja sen yhden ainoan kerran vieraillut siellä samalla kun siihen liityinkin. Eilen tiistaina käväisin siel sitten JO toisen kerran ! =D Ajattelin aiemmin että miks mun pitäisi siitä niin innostua kun oon ollu tääl Cityssä jo vuodesta 2004 asti. Irc-galleria & kuvake ovat myös olleet tuttuja samantyylisiä palveluja esimerkiksi jo muutamat vuodet ! Ajattelin että tuskin se voi poiketa merkittävästi näistä muistakaan jo hyviksi, hauskoiksi ja hyödyllisiksi todetuista kovinkaan merkittävästi. Ajattelen niin ehkä yhäkin.. aikaakin nuo 'pirulaiset' vievät toisinaan tarpeettoman paljon..

Mutta nyt olen kuitenkin Facebookissa ! =) Eksyin sinne tosin vahingon sanelemana sähköpostiini saaman viestin takia. Yksi vedonlyöntifirma tarjosi ilmaisen vedon jos kerron firmasta Facebookin kautta ystävilleni.. joten äkkiä siis sinne ! Näköjään näin pitkän tauon jälkeen oli kaikki tietoni sieltä kadonneet enkä todellakaan muistanut salasanaakaan enää joten sekin täytyi ensin uusia. Jo pari kertaa aiemminkin on tarjottu sähköpostitse etuisuuksia Facebookin välityksellä, joten oli korkea aika liittyä sinne sit nyt kunnolla vihdoin ja viimein mainonnan uhrina..

Kyllä jokunen kaveri ja serkkukin tuolla ulkomaailmassa oli aiemmin kysynyt siitä että ootko, mikset oo tai että aiotko mennä sinne Facebookiin !? =D No nyt oon siel sitten & tuli heti sellanen verkostomarkkinointityylinen fiilis(olin siinä joskus taannoin hetken aikaa mukana) että pitäisi alkaa etsimään oikein urakalla kauan kadoksissa olleita ystäviä, lapsuudenkavereita, koulukavereita & viimeksi ilmaantuneita ystäviä tuolta naamakirjastakin ! Tässä se Facebookin viehätys ja erilaisuus taitaakin just olla.. Hmm.. taitaa tulla mielenkiintoinen seikkailu siis.. =)



Vireystila mainio ! =)

Tänään on ollut hyvä päivä, vireä(vaikka otinkin päikkärit) ja normaalia itsevarmempi(vaikkei siinä normaalistikaan niin kauheeta vikaa ole). Voisikohan kyse olla jostain tälläisestä juuri alkavasta.. ?

A positive approach *
Today you will be able to project yourself with vigor and energy and to impress others with the force of your personality. Your general feeling of well-being enables you to get a lot of work done, if you choose, or to have a very good time just being yourself, if that is what you want. Your approach to your environment is positive and active. Instead of waiting for someone else to initiate action, you do it yourself. You take control of whatever situation you are involved in and make it work the way you want it to. Of course, you may encounter opposition, but if you handle it diplomatically, you should be able to win people over to your side. Above all with this influence, you will want to be uncompromisingly yourself. You don't want to play games with people, and you demand that other people be honest with you as well.

Transit selected for today (by user):
Sun Conjunction Ascendant, , exact at 06:06
activity period from 1 September 2010 to 3 September 2010

Strong personality
Valid during several weeks: At this time of year, you will become more concerned with personal matters and less with the world at large. You can project yourself with more forcefulness than usual. It is an excellent time for making an impression on others, but you must be careful because you will not be especially sensitive to their needs. For this reason, you may find it difficult to work with others during this transit. If your efforts to work on projects with others don't seem to get anywhere now, perhaps you should defer them until later. First you should take care of the proper business of this transit, which is to experience yourself in a subjective frame of reference. You have a great need to express yourself now, and it is a valid need. No purpose will be served by denying all your own needs in favor of a misguided concept of duty.

Transit selected for today (by user):
Sun in the 1st House, 1, from 06:06
activity period from 2 September 2010 to 20 September 2010



Ah, kylmää juotavaa tarjolla taas vähäksi aikaa!=)

Kaveri kävi Virossa & ilokseni muisti minuakin ja toi 24 tölkkiä lonkeroa ! :) Maksoin toki siitä, mutta halvaksi se edelleen tuli.. =) Harvemmin kuitenkin tissuttelen, mutta silloin tällöin futismatsin kera tai stressin painaessa voin 1-2 ottaa. Nyt on sen verran tullut pyörittyä ympäri Suomea juhlimassa ettei kuitenkaan juuri nyt vielä vähän kipeänäkin tee mieli todellakaan vetää kunnon kännejä. Sillä en todellakaan edes normaalisti paljoa tai ainakaan usein juo, joten toi 24 tölkkiä on mulle nyt sopiva määrä & luulisi sen määrän riittävänkin jo jonkin aikaa.. =)

Nyt on taas kylmää juotavaa.. =)
Nyt on taas kylmää juotavaa.. =)
Edellinen