Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on elämänpohdintojatarinoita.

Änkesin itseni tyttöjen iltaan..  1

..niin eilen kävi kiva ylläri kun olin kaupassa käymässä niin näin yhden tutun tytön ja hänen jonkun tuntemattoman tyttökaverinsa. Jaahas varmaan jo menivätkin kun oli niin pitkä jonokin.. mitäs vielä sielhän ne pihalla odottivat tupakalle. Jäin juttelemaan ensin ja aika menikin nopsaan, aattelin sit tulla piipahtamaan pikasesti moikkaan koiraakin kauppakassien kera. Noh sittenhän mulle tarjottiin vielä punaviiniä ja kaljaakin joten eipä ollut valittamista illan yllättävässä vierailussa =)

Aina on myös kiva kun tapaa uusia tuttavuuksia niin usein oppii samalla kuuntelemaan jotain uutta musiikkiakin mitä ei niin itse ole kuunnellut ja niinhän tälläkin kertaa. En muista mikä se bändi oli, olikohan joku "Sisters" tms. kaksi tai kolmiosainen nimi se oli, mut jotain miimikkomeininkiä pienellä goottivaikutteella. Melkoista vaihtoehtomusiikkia siis. Ilta menikin nopeasti. Enhän mä sit ihan heti sieltä lähtenytkään. Välillä oli jännitystäkin puhelimen välityksellä kun kuultiin et S-marketissa oli ollut piiritystilanne jotain 20:00 aikoihin. Vissiin ne vankikarkurit Ylitorniosta olivat pidätetty sieltä parkkipaikalta. Aika hurjaa ja kaverit taisivat olla vielä asestettuina. S-Marketin ovetkin taisivat sen ajan olla lukittuina et ihmiset eivät liikkuisi. Ihme ettei teksti tv:ssä ole ollut vielä mitään, mut paikallislehdessä taatusti pian on. Mietin jo hetken et huhujako ne vain mut kyl täällä tänään on supistu tämän kaltaisesta asiasta enemmänkin kaupungilla, joten uskottava se kai vaan on eikä kyse ollut pikku hiprakassa kuulluista höpöjutuista..

Juup no tyttöjen kans piti sit lähteä yhtä matkaa vielä pubia kohti. Itsellä oli kauppakassit tosiaan mukana ja kello jo niin paljon et turha enää itte mukaan mennä. Pienen lumisodan jälkeen sit erkanettiin omille teille, mut ihan kiva ylläri-ilta siitä tuli ja mikä parasta koko yö satoi luntakin ja nyt ois taas vähän parempi tilanne tääl lumenkin suhteen.. =)


Onko lunta vai ei ?  1

Laulettuna Sleepy Sleepersillä.. Täällä on koko Joulukuun ollut hyvin lunta, mutta nyt näyttää hiukan uhkaavalta. Pari päivää on sadepisarat eivätkä suinkaan lumihiutaleet pommittaneet ikkunoita ja lämpimän kelin takia on aika jäistä juuri nyt ja lumi saanut pahasti kyytiä. Harmi, harmi =/ Saas nähdä millaista on sitten Jouluaattona ? Pientä pakkasta siis toivoisi nyt. Miltäs sinun suunnalla ja luonasi tilanne näyttää ? Onko lunta paljon, sopivasti, ihan vähän vai ei olleskaan ?



Ihan mielenkiintoinen iltapäivä tulossa..  1

Alunperin PITI lähteä 12 aikoihin Jouluostoksille yhden naisystäväni kanssa, mutta mutta kuinkas kävikään ? Noh ite heräsin vasta 11:35 ja soittelin jo että myöhästyn vähän mutta ei vastausta.. noh mitäs kummaa nyt oikein ? Soitin uudestaan ja vielä uudestaan. Noh käväsin lukemassa päivän lehdet sitten kirjastossa ja samalla myös v-lopun vedonlyöntivihjeet. Sitten ajattelin kävästä katsastamassa ollaanko siellä edes kotosalla.. jaahas täälläkin oli nukuttu pommiin ! =D Annoin rauhan heräillä ja olen nyt tässä kirjaston koneella vähän venttailemassa.

Samalla tämä kauppakierros kohta käy myös synttäriostosreissuna sillä illalla on luvassa kummipojan 1-vuotissynttärit joten sinne ajattelin suunnata seuraavaksi. Joululahjaostokset taitavatkin jäädä nyt vielä vähän sivummalle ja reissu käy paremminkin alustavana katsastuksena siinä mielessä. Ens viikolla sitten paremmalla ajalla kun tän päivän suunnitelmakin kerta vähän venähti ! =D


Päivän hyvä työ..  4

..tuli juuri äsken tehtyä kun nostin yhden mummon parin jätkän avustuksella maasta ylös. Katoin jo kaukaa että näänkö mä ihan oikein että joku ihminen makaa tuolla kaupan edustalla vai onko se joku vetojuttu vai koira ? No mummohan siinä reporankana mahallaan makuulla oli, toisen mummon ihmetellessä vieressä. Kysyin ensin että mikä hätänä. Oli vaan liukastunut, ei kohtausta eikä ollut sattunut pahasti joten eikun sitten vaan nostamaan. Onneksi pari jätkää sattui siihen samaan syssyyn kanssa. En olisi välttämättä yksin saanut ainakaan ihan turvallisesti mummoa ylös sillä ei ihan pikku mummo kyseessä kuitenkaan ollut.. no onneksi kauppatavaratkaan eivät olleet kärsinyt vahinkoja. Mitä nyt pari tuotetta oli pyörähtänyt kassista lumen puolelle joten keräsin ne talteen ja suoristin hiukan kärsineen rollaattorin. Mummo kiitteli kovasti ja näin päivän hyvä työ tuli tehtyä ! =)

Viikko pari sitten taas olin "pelastavana enkelinä" kun joku nuori pari oli viemässä lottoa kioskille. Kaivoivat kolikoita taskun pohjilta ja kun satuin kuulemaan että mikä oli meininkinä siinä paria pitkävetoa täytellessäni niin päätin kysyä että "paljonkos näyttäis uupuvan" ? Tais joku 10 senttiä tai jotain vastaavaa puuttua, joten tietysti mä avuliaana nyt tollasen aina autan vaikkei itelläkään ois niin paljoa rahaa siel pussissa ja hyvä mielihän se tuostakin tuli :)


Hassu kohtaaminen oli äsken..  1

..ostoskassalla joka vaikutti aivan luokkakokoukselta ! =D Sillä kassaneitinä oli koko ala-asteen samalla luokalla ollut neitonen ja mikä huvittavinta muistan tykänneeni silloin pikkusena juuri hänestä =p & minua ennen jonossa oli yksi parhaista lapsuudenkavereistani silloin-ennen-viereisestä kerrostalosta joka oli koko ylä-ja ala-asteen samalla luokalla & erittäin tuttu kaveri myös jalkapallokentältä.. yhden lapsensa kanssa. Siinähän sitten tuli vitsailtuakin luokkakokouksesta. Eikä oo muuten tuo neito ainoa samassa kaupassa toimiva kassaneiti joka on ollut samalla luokalla. Sillä myös toinen sellainen löytyy siitä kaupasta joka tosin oli taas koko yläasteen samalla luokalla. Heh virkistävä "vanhusten" kohtaaminen ! =)


Talvi tuli, romantiikan aikaa ?  1

Nyt kun pari kolme päivää on ollut jo säännöllisesti lunta sekä maassa että puissa, niin sen huomaa myös ihmisissä etenkin lapsissa. Ne ovat silminnähden innoissaan lumen saapumisesta ! =) Kyllä tää ittenikin mielestä on paljon lystikkäämpää verrattuna mustaan katukuvaan. Romanttisen näköistä kun puut ovat huurussa, ehkä tämä aika saa myös ihmisen ihastumaan..


Lunta, lunta..  1

Piti jo eilenkin tästä mainita, mut ei jaksanut enää "vedonlyöntikiiman" jälkeen kolmatta blogia samalle päivälle kirjoittaa.. niin tänne oli toissayönä satanut lunta, jipii ! En jaksanut vielä päivällä ulkona käydä sitä sunnuntaina ihmettelemässä joten keksin illalla hyvän tekosyyn ja vein samalla roskat enkä edes liukastunut.. aika viileetä siel kyl oli kans äkistään. Oli jo kyl aikakin et sitä lunta tuleekin jo ! Tää oli vasta ns. kunnollinen ensilumi täällä että lunta jäi vähän maahankin. Ei tässä lämpimässä marraskuussakaan mitään vikaa ole ollut tähän mennessä, mut hyvä et nyt vähän vaihtelua muuten synkähköön luontoon lumen muodossa ja ehkä pian lumisotaa.. =P


Juon tässä kaljaa..  1

..ja pitäis varmaan kohta mennä jo nukkumaankin.. mut tehdääs ensin paluu parin päivän blogitauolta ja yleensäkin City-tauolta. Muutama aihekin ois taas päässä oottamassa. Tällä kertaa niitä aika normaaleja eli vedonlyönnistä ja televisio-ohjelmista. Huomenna tai siis tänään sunnuntaina on taas huippujännittävä päivä vedonlyönnin kannalta mutta siitä ehkä sitten blogi kunhan tästä taas herään..


Iloinen päivä ! =)  2

Sain tänään muutamat taakat harteiltani pudotettua pois, helpottaa kummasti ! =) Ei niistä kuitenkaan sen tarkemmin kun sattuvat olemaan lähinnä yksityisasioita. Kuitenkin tämä päivä meni hyvin pitkään ihmisten seurassa hymyillen ja naureskellen, hyvä positiivinen fiilis ollut siis. Toivottavasti sain myös tartutettua mahdollisen moneen hyväntuulisuuteni.. =) Kun ei joka päivä itsekään jaksa näin iloinen olla..