Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on elämänpohdintojatarinoita.

Olipa kerran Isänpäivä...  1

...joka meni ihan hyvin kun tuli käytyä sekä isäpuolen että vaaripuolen luona. Ainoa miinus oli etten saanut oikeaan isääni yhteyttä kun yritin soittaa. Soitin kyl sen verran myöhään että saattoi olla jo kyl unten mailla. Aion yrittää huomenna uusiksi, ehdottomasti ! Kyllä se on vaan niin että minun se on tehtävä aloitteet tässä jutussa. Hän ei ehkä kehtaa tai uskalla luulisin sillä olihan meillä reilun 15 vuoden tauko ettei nähty tai soiteltu sitten aina kesään 2007 saakka. Sen näkemisen jälkeen on parit kerrat sentään soitettu muttei nähty. Olihan sitä jo vähän mielessä et ois nyt tänä kesänä viimeistään lähtenyt jo taas käymään, mut se jäi vaan kun oli aika huono kesäkin. Ja tuntuuhan pelkkä ajatuskin edelleen hieman oudolta vaikka olenkin sinne tervetullut. Aion sit olla samantien siel kyl pari päivääkin kun siellä lähden käymään. No soitetaan nyt ensin. Saattaa varsin piankin koittaa se päivä et isä ja poika taas kohtaavat toivon ja rohkeuden mukaan !?


Tuuria..  2

Olin tänään lähdössä illalla ulos ja kaivelin taskua ottaakseni purukumia. Eihän siellä mitään ollut. Mutta muistan vielä elävästi että juuri nämä farkut mulla oli eilen kun kävin kaupassa ja ostin sitä purukumia. Sujautin sen sitten heti taskuun maksettuani ostokset. Muistin myös heti samantien että oikeassa taskussa on pieni reikä ja eilen ison avainrenksuni yhden avaimen painuessa reiästä ulospäin, se repesi lisää hivuttaessani avaimia sieltä pois. Mutten tajunnut että se purukumikin voisi siitä jo mahtua..

Noh olin tänään täysin vakuuttunut sitten siitä että purukumi makoileepi jossain kadulla käyttämättömänä.. Täytyypä paikata tuo aukko ja pitää nyt toisessa taskussa avaimiakin ja mahdollista purkkaa kunnes jaksan sen korjata. No nyt ei ollut sitten purkkaa. Pitää näköjään siis ostaa uutta, mietin lähtiessäni ulospäin. Aivan pieni toivonkipinä oli et se vois löytyä vaikka pihasta, mutten oikein jaksanut siihen uskoa. Mutta mutta mitä ihmettä avasin oven ja purkka makasi muutaman sentin päässä kotiovestani.. oho jopas kävi mäihä ajattelin ! =D Eikä ollu kukaan ees korjannut talteen. Vielä kun uutuusmakukin menthol airwavesiä oli paketti.. =P

Joo pienen farkkunöyhdän kans se siin oli.. siinä oli varmaan käynyt siis niin et tullessani kaupasta kävellen se oli jossain vaiheessa mennyt kolosta lahkeeseen ja onneksi pysynyt siinä lahkeessa juuri sinne kotiovelle asti. Ja ehkä pudonnut sitten lahkeesta kun olin kaivellut avaimia ja ehkä muovipussilla tökkässyt myös lahkeeseen tiedä häntä, mut tuuria siis oli ja sain nauttiakin jo uudesta mausta nopeammin kuin luulinkaan.. =)


Pikku pakkanen tuntuu äkistään..  1

Joo tuossa äsken kun kävin kääntymässä kaupassa, ilman viileys hiukka yllätti. Vaikka oli pitkät alushousut ja farkut niin kummasti ensi metreillä vaan paleli jaloistakin. Ei ollut tottunut että kylmäkin voi olla.. -4 tuo näytti olevan kun katsoin sitten myöhemmin mittarista. Pientä lumen näköistä valkoistakin oli vaippana hiukan maassa ja autot myös pienessä vaaleassa huurteessa. Sai jo hönkiäkin vähän viileää ilmaa. Tullessani kaupasta keho oli jo tottunut tähän pikku pakkaseen eikä enää juurikaan paleltanut tai tärisyttänyt kuten kylmiltään ensin raakaan ilmaan mennessä. Satanuthun täällä ei ole vielä kunnolla lunta laisinkaan, mut nyt se hetki alkaa olla jo tosi lähellä. Kohta voi olla yllätyksenä ulos mennessä siis jo pieni lumipeite.. talvea tässä nyt siis odotellessa. Tervetuloa !


Kahden viime yön unien huippukohtaukset...  1

Joo näköjään on tullut aika vahvasti uneksittua kun ne vieläkin aika elävästi muistaa..

Toissayön uni päättyi siihen että yritin tehdä tuttavuutta oravan kanssa ja lopulta se hyökkäs sitten hampaat edellä mun olkapäähän. Siinäpä sitten viuhdoin käsillä ja pyörittelin kehoani että se lähtisi irti mutta vaikeaa oli.. Se taiskin olla joku enneuni kun herätessäni avasin tv:n ja heti toisessa mainoksessa oli joku orava ! Ja en ollut ennen nähnyt moista mainosta, kummallista ! =D

Sitten viime yön uniin kömpi yksi Cityläinen ja pahus se ei ollut edes naaraspuolinen =/ Olin tulossa kotiini ja katsoin että kukas tuolla käytävällä oikein pyörii uteliaan näköisenä ? Ja jumaliste sehän oli itse Herra Mr_Manala ! =D Ihmettelin hetken, menin sitten omaa kerrostani kohti ja herra manala samalla tuli alaspäin. Sitten se ihme ja kumma vieläpä hymyili mulle xD Tää oli kyl aika pervo uni, ei hemmetti sentään =D Luullakseni olen kuitenkin ihan hetero noin pääpiirteittäin..


Ihan vähän edes yllättäviä juttuja..  1

Tää blogi oli tarkoitus kirjoittaa jo eilen illalla, mutta kävikin niin että olin saunan jälkeen niin poikki et ajattelin levätä ihan hetken silmät kiinni ennen blogin kirjoittamista mut niinhän siinä sitten kävi kuten jo arvaattekin.. heräsin sit tietysti vasta aamuyöstä kaikki valot päällä ja telkkari & tietokone auki myös tietenkin ! =D Joten se jäi sitten kirjoittamatta siltä erää. Tosin eipä tää mikään ihmeellinen kirjoitus tule olemaankaan, mut pitää se silti tuolta aivon sopukoista tähän nyt raapustaa..

Juu eli tiistaina tein "tosi" yllättävän jutun ja varasin tunnin ajan kirjaston koneelle. Jee pitkästä aikaa kunnolla kirjastonkin koneella.. =p Ei, oma kone ei ollut rikki vaan on ollut koko ajan kunnossa nyt jo ihan hyvän aikaa. Satuin vaan olemaan kaupunkikierroksella ja vielä päivän vedotkin oli tekemättä. Luin ensin lehtisalissa et löytyykö aamulehdestä miten päteviä mielipiteitä tuoreelle vetolistalle. Ja kun kellokin oli jo noin paljon niin ei täs enää olisi kotiin kannattanut lähteä ennen kuin pari riviä olisin käynyt viemässä kiskalle, joten ajattelin sit jäädä kirjastoon kun en ollut ehtinyt vielä tarkastelemaan muutaman otteluparin edellisiä kohtaamisia ja muuta vastaavaa vedonlyöntiin liittyvää. Sori vaan ei kerenny nyt sillä kertaa edes Cityilemään i am very sorry.. =D

Ja toinen tietokoneisiin liittyvä juttu mitä en pahemmin ole tehnyt viime aikoina tai itse asiassa juuri koskaan on suosikkisivujen järjestely. Sinänsä kummaa koska olen kuitenkin melkoisen järjestelmällinen. Noh nyt ne kaikki suosikit ovat sitten hyvässä järjestyksessä. Kun tää kone tossa kesällä kaatui niin sen myötä meni paljon sivujakin kadoksiin. Noh kylhän ne parhaimmat nopeesti takasin löytää ja osan muistaakin jo niin hyvin ulkoakin ettei periaatteessa tarvitse niitä edes listata. Paitti et nopeemmin niille kyl pääsee kun ovat listattuina niin ei tartte alkaa noita osoitteita alkaa aina näpyttelemään. On noita suosikkisivuja taaskin jo aikas paljon kertynyt joten tärkeimmät piti jättää ylös tietenkin näkyviin ja vähemmän käytössä olevat kuten pornosivut tms. sit alemmas.. =p Urheiluvedonlyöntisivut eli sekä pelinvälittäjien että vedonlyöntiin auttavat sivut tietysti ryhmissä jätin ylimmäs, tärkeimmät musiikkisivut ja nää kuvagalleria(City, Irc-Galleria jne.)tyyppiset ratkaisut myös omaan ryhmään perättäin mahdollisimman ylös näkyviin. Tulipahan samalla lisättyä muutamia sivuja vanhasta muististakin tässä samassa yhteydessä sekä etsittyä uusiakin hyödyllisiä samalla myös.

Niin tällänen vähäpätöinen juttu tiistailta ja eiliseltä oli nyt ihan pakko siis kirjoittaa tänne ! Vedonlyönnissäkin ois taas uutisia.. mut siitä ehkä huomenna tai sitten vasta koko vetoviikon jälkeen yhteenvedon muodossa !? Loppuun pieni kyssärituokio jos satut lukeen tämän blogin : Onkos sulla paljon kertynyt sivuja suosikkeihin ? Kuinka monta suurinpiirtein ? Oletko laittanut ne järjestykseen ? Kerro joku esimerkki suosikkisivuistasi ! Minkä tyylisiä sivuja sieltä löytyy eniten ?


Hassunhauska episodi..  1

..oli tuossa päivemmällä kun kävin tekemässä päivän pitkävedot. Ensin kiireen vilkkaan Italian Serie A:n ottelut alta pois ja sitten ehtisi aivan rauhassa vielä iltapelitkin veikkaamaan. Noh hyvin ehti vedot laittaa sisään toki pieneessä kiireessä ja pienessä kiiressähän aina sattuu ja tapahtuu.. niin nytkin ! Kädet oli sitten asioinnin jälkeen täynnä täytettyjä kuponkeja, pelitositteita, kolikoita joita tuli eilispäivän voittoriveistä ja vielä lompakko kiikuttaessani niitä kioskin veikkauspöydälle selvittääkseni ne kaikki. Rahat sain sujautettua rahapussiin mutta kappas mitä tapahtui siinä samalla..

Niin kolikkopuolen vetoketju irtosi siinä samalla ja vieläpä heti samantien sen jälkeen kun sain vetoketjun kiinni ! =D Siinäpä oli sitten nauramista, että ovatpahan nyt sitten hyvässä tallessa ! No mutkun vielä ne iltapelit pitäis tehdä ja kolikoista ois mukava päästä eroon.. Tein iltavedot sitten kaikessa rauhassa ilman kiirettä ja ennenkuin laitoin nämä vedot sisään pyysin kioskintädiltä jotain terävää kuten vaikkapa saksia tämännäköiseen hommeliin ! xD Ja sellaset sitten sainkin ja eikun murtautumaan sitten omaan rahapussiin, heh ! =D

Joo nyt se on sitten entinen rahapussi. Viimeistään nyt on aika vaihtaa sitä sillä se oli jo vähän kärsinyt muutenkin. Eli uuden ostoon siis ! Tai eipäs sittenkään, multa löytyy kyl kotoa edelleenkin ihan hyviä lompakoita ilman mitään logojakin kuten tuossa oli mitä viimeksi käyttelin. Parikin ihan hyvää lompakkoa taitaa jossain tallessa muistaakseni olla. Ja muistaakseni aika hyväkuntoisiakin vielä sillä toista oli käytetty tosi vähän ja toinen käytetympikin taisi olla vielä varsin hyvässä kunnossa. Se vain vaihtui käytöstä pois jossain vaiheessa kun löysin tuon uusimman Kotkan Meripäiviltä. Että sellanen tarina tältä päivältä.. =p


Ah kun teki hyvää..  1

..tämä kolmen vuorokauden totaalitauko Citystä =) Ei tullut kirjoitettua sinä aikana viestin viestiä keskusteluihin, katsottua kuvagalleriaa laisinkaan saati edes kirjoitettua näitä joka päivän "pakollisia" blogeja. En myöskään käynyt kirjautumattomana sinä aikana kertaakaan kurkkaamassa että mitä ihmettä täällä oikein mahtaa tapahtua. Olipas nautittavaa olla hetki irti riippumattomana.. =) Saatan tehdä näitä tempauksia jatkossakin, eri pituisina tosin miten millonkin. Näin on kuten erään tunnetun suomalaisen älykön sanontakin kuuluu että elämä on ihmisen parasta aikaa ! xD


Asenteidensa vangit !  1

Minusta jotenkin tuntuu että yksi nykymaailman ongelma täällä Suomessa on esim. se kun täällä on kaikki niin hyvin. Ruokaa, juomaa, viihdettä on tarjolla riittämiin & kännykät ja nettikin vähintään käytettävissä ainakin kirjastossa on lähes joka talouden ylellisyyttä. Mielestäni ihmisen tyhmyys tiivistyy silloin eritoten kun kaikki on niin hyvin ja silloin aletaankin käyttäytymään helpommin huonosti toisia kohtaan. Ei omaisuuden kerääminen ja menestyminen saisi olla ainoa asia mikä merkitsee. Näkeehän se tuolla Hollywoodissa millaista pintaliitoa tuo ns. "rakkaus" siellä on ja liian usealla rikkaalla on huume ja alkoholiongelmia. Eli onnellisuutta ei omaisuus tuo kyllä kuin välillisesti ja sitten kun siihenkin turtuu, ei ymmärrä enää edes sen arvoa.

Niin mikä mulla nyt oli ajatuksena, on se että vielä täällä internet-maailmassa ihmisen asenteet tiivistyvät entisestään, provosoidutaan ja provosoidaan. Etenkin nuoret(kuuluu tietenkin ikäänkin) tässä nykymaailmassa liian helposti muodostavat asenteita joita sitten puolustavat henkeen ja vereen. Mitä haluaisin opettaa toisille ihmisille olisi se että ihminen muuttuu ja ajatukset sen myötä. Mikäpä esim. olisi sen parempi päihdetyön ammattilainen kuin entinen alkoholisti joka on ollut esim. jo 10 vuotta kuivilla ja nyt kertoo alkoholin vaaroista sitten eteenpäin ?

Ihmiset ovat nykyisin vähän liian ehdottomia mielipiteissään. Jämäkkä saakin ja pitääkin olla joissain asioissa, mutta pitäisi pystyä myös kuulemaan toisten mielipiteitä ja ottamaan niistä myös opiksi. Eli pitäisi rohkeasti pystyä myös muuttamaan vanhoja harhaisiakin käsityksiä eri asioista kun uutta parempaa tietoa tulee tilalle. Pitäisi olla vastaanottavaisempi laajentamaan tietouttaan. Pitäisi myös tunnustaa se tosiseikka että toiset tietävät joistain asioista paremmin eikä ole mikään häpeä ottaa opiksi. Itsekin sorrun joissain asioissa ottamaan liikaa asennetta peliin keskustellessani muiden kanssa joistain asioista. Mutta mielestäni olen mennyt elämässäni koko ajan parempaan suuntaan eli pyrkinyt olematta muodostamaan liikaa ennakkokäsityksiä niin ihmisistä kuin asioista. Oletko sinä miten paljon asenteittesi vanki ?


Ystävärikasta aikaa ! =)  1

Eilen kävin yhden kaverin kanssa katsastamassa Lamourettesia. Kun en pahemmin tuolla Suolahden(joka tosin nykyään kuuluu Äänekoskeen) puolella ole käynyt yöelämässä niin sitä sai jonkin verran huomiotakin osakseen. Esim. huvitti kun välillä kävi baarista ulkona niin kuulin jonkun jätkän puhuvan toiselle että "tuossa on muuten aika vahvan näköinen kaveri" tms. Noh tietysti täytyi tokasta tuohon että "Kiitoksia vaan" ! =D Nimenomaan näköinen sillä en niin voimaan ole ihmeemmin panostanut saati jatkuvaan kehitykseen treeneissä kunhan nyt vähän liikuntaa harrastaa.. noh hyvä että jotain tulostakin ilmeisesti silti on näkyvissä ! =D Joo ei sitä voimaa muutenkaan niin älyttömästi voisi olla kun miettii sitä että kroppani oli alunperin kyllä sellainen kestävyysjuoksijan..

Tänään sitten kaupasta tullessani satuin näkemään yhden tytön tai naisen. Makuasia kai miten noita naaraita nimittelee !? =D Niin lähdin sitten piipahtamaan myös hänen luonaan. Aika mukavan lämpimät välit nykyään taas tuon mukavan naisen kanssa, hauska juttu, tälläistä ystävyyttä kyllä yhä kaipaankin.. =)

Sitten äsken vielä puhelinkin soi ja yksi miespuolinen kaverini ajatteli tulla joku päivä tässä käymään luonani. Onkin ollut ihan viime vuodet yksi läheisimmästä kavereistani. Musiikki, darts ja ryyppääminen ovat olleet etenkin ne yhdistävät tekijät ! =D Mutta tän kaverin kans on myös tosi helppo puhua, myös henkeviä kuten suhteita käsittelevää asiaa.

Vielä kun näin tuon siskopuoleni pikkupojan tuossa perjantaina viimeksi niin huomaan että sinnekin suuntaan on välit hyvässä kunnossa. Onhan siskopuolenikin ollut varsin läheinen ystävä tässä vuosien varrella & tuo kummipoika lähentää välejä taas uudelleen vähän enemmän. On kyl hauska naurava veikko ! xD

Ja taisipa olla vielä samana päivänä kun yhden tytön vielä näin joka tuossa aika lähellä asustelee, joka yleensä muistaa lähes aina Suomen virallisina juhlapäivinä viesteillä pommitella jossei muuten.

Ja vielä kun muistaa etenkin pari hyvää naisystävää muualtapäin jotka jaksavat yhä aina välillä muistuttaa olemassaolostaan joka on kiva juttu sekä Cityn kautta muodostuneet syvälliset tai pinnalliset monet, pitkät, pikaiset tai muuttuvat ystävyyssuhteet, voin onnellisena todeta että WAU mullahan taitaa olla AIKA PALJON YSTÄVIÄ vaikken enää lapsuus tai nuoruusvuosia eläkään. Ja loppuun totean vielä että TE ystävät olette TODELLA TÄRKEITÄ ! Näin kaunis kirjoitus tänään onnelliselta ihmiselta onnellisessa mielentilassa.. =)