Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on elämänpohdintojatarinoita.

Paikat kipeenä.. & huutokauppa-asiaa eiliseltä !  1

Aijai kyl se vanhan paikat mene aika muussiksi näin ensimmäisen työviikon jälkeen ! Työ on tosiaan aika fyysistä, välillä kiireistä & paljoa seisomista. Nimenomaan uusiin kenkiin totutteleminen näyttää vievän aikaa, etenkin toinen jalkapohja on aika pipinä nyt. Mietin kovasti et pitäiskö sitä voidella vai laittaa jotain mobilaattia tms. ? No varmuuden vuoksi laitoin molempia.. astuminen vähän meinaa välillä nyt kyl ontua, mut ehkä se siitä ?! Sitten on nuo sormet ! Vaatii sorminäppäryyttä ja näin tottumattomana vielä tuohon hommaan, ne vähän kipeytyy. Ehkä pahin juttu on kuitenkin tuo usea käsien pesu ja välillä kylmemmässä ja kuumemmassa työskentely, Mutta toivottavasti tuohonkin tottuu pian !? Täytyy voidella nyt vaan ahkerasti käsiä.. sitten vielä vähän kurkkukin reistaileepi ! En sit tiedä et oonko vilustunut kylmätilassa vai hengittänyt jotain ainetta. (Siel oli kyl aika pahoja hajuja yks päivä)

Sitten huutokauppa-asiaa ! Viikko sitten kävin viemässä 4 tavaraa sinne mitä en enää itte tarttenut & eilen ne sitten myytiin ! Vein vanhemman imurini, kahvinkeittimen, tuulettiminen sekä cd/radiosoittimen. Huutokauppa otti välistä 20 %. Voin olla varsin tyytyväinen saldoon verrattuna esim. siihen että joku sai ostettua stereot kaikilla mausteilla (2 kasettipesää, 2 Cd-pesää sekä levysoitin) vain reilulla 10 eurolla ! Kahvinkeitin ja soitin meni vaatimattomasti 5 eurolla, tuuletin ja imurista sentään tuli vähän taistelua 8 ja 16 euroa ! Sain itse niistä 27 euroa & ostin sieltä lahjaksi yhden taulun ja yhden jutun kans ja jäin selvästi voitolle kun niin ajatellaan :) Nyt on pakko lopettaa ! Tarkemmin siitä sitten ens kerralla, moi ! =)


Kolmas päivä uudessa hommassa ja työmatkahöpinää..  1

Aloitin Pääsiäisen jälkeen uusia urasuunnitelmia ja lähdin kohti tuntematonta uutta työpaikkaa. Tykännyt olen ainakin tähän työnkuvasta ja työporukasta. Samalla saan myös hyötyliikuntaa; paitsi että itse työ on melko fyysistä, hikeä kyllä pukkaa ja omat paidat & työvaatteet vaihtuvat päivittäin; niin myös itse työmatka on sopivan matkan päässä. Ajan sinne pyörällä koska jos kävelisi joutuisi kyllä heräämään turhan aikaisin aina.. ei se nyt niin pitkä matka ole, mutta ennen ja jälkeen työpäivän se on hyvä kuntolisä ! =)

Kerron tämän päivän hassun tarinan joka liittyy työmatkaan. Eilen pyöräni hajosi ja vein sen korjattavaksi(onneksi vasta työmatkojen päätteeksi kuitenkin) joten tänään ajattelin mennä bussilla. En tiennyt minkä näköinen bussi sinne menisi mutta olin ajoissa paikalla. Yksi auto tuli juuri silloin paikalle, muttei näyttänyt oikealle, se lähtikin välittömästi matkoihinsa. Meinasin kuitenkin kysyä, mutta olin sekunnin myöhässä.. no heti perään tuli toinen auto, kysyin meneekö tämä sinne ja sinne ?? No eipä mene kun se edellinen olisi mennyt.. ja paniikki, ei kehtais myöhästyä näin alussa uutta hommaa..

Mutta onni onnettomuudessa, siinä oli eräs nainen joka huomasi päivittelyni ja oli menossa samaan suuntaan & hänelle kävi aivan samoin, hänellekin vuoro oli tuntemattomampi. Hän odotti kuten minäkin että siitä mahdollisesta oikeasta autosta olisi tullut ensin porukkaa ulos.. mutta mitä vielä, bussi pysähtyi sekunnin verran & tosiaankin mietin sekunnin liikaa että onko toi se bussi ? Ajattelin sit et tuskin kun heti lähti matkoihinsa.. olipas huonoa asiakaspalvelua :( Mutta sitten se nainen sanoi että hänellä on työsuhdetaksipalvelu käytössä joten eikun taksin matkaan ja sain kyydin suoraan työpaikan pihalle ja ajoissa eikä mun tarvinut pulittaa siitä senttiäkään =)

Kävelin sitten urheilun kannalta sieltä pois ja nyt on pyöräkin sitten jo taas käytössä ja vieläpä harvinaisen hyvässä kunnossa kun korjaututin siitä vähän muutakin kuin ihan pakollisen. Huomenna sitten taas lisää hyötykuntoilua ! =)


Tokmanni & vähän astrologian tulkintaa !  2

Toissapäiväistä asiaa ajattelin tässä nyt ehtiessäni kirjoitella ! Eli tiistaina tänne Äänekoskella avattiin uusi kauppa nimeltään Tokmanni. Sitten yksi tuttava oli menossa sinne keskiviikkona & kun mullakin oli samaan suuntaan matka niin ajattelin sitten myös käväistä. En ottanut mitään ostoskärryä koska ajattelin vain käydä katsomassa mitä talo tarjoaa enkä mennä ostoksille.. mutta mutta lopultahan siinä kävi kuitenkin niin että hyvä että käsiin mahtui kaikki ostokset. Ei nyt mitään niin ihmeitä löytynyt, mutta tosi hyväntuoksuista suihkusaippuaa esim. kuitenkin ! =) Hinnat olivat aika normaalitasoa, mutta eihän nyt kukaan Lidlelle pärjääkään..

Sitten tuli samana päivänä keskiviikkona varsin uudelle tuttavuudelle tehtyä astrologinen kartta tai oikeastaan katsottiin sitä tietokoneesta ohjelman kautta. Ihan pääpiirteittäin kerroin hänelle kartastaan mitä ensisilmäyksellä siitä ilmeni & hänen mielestään ne osuivat aika hyvin kohdalleen ! =) Persoonallisuuden päämerkit sanoin kuten nousevan merkin, planeettojen sijoittumisen karttaan & vähän huoneista. Nyt kiire, täytyy lopettaa raporttini tähän ! =)


Kyl toi astrologia osuu aina kumman hyvin.. =)  1

Eli siis henkilökohtaisen tarkan syntymäaikani mukaan olisi v-loppuna otollinen tilanne matkustaa ja kappas vaan mulla onkin jo aiemmin sovittu koulutusmatka edessä ! Kai siitä voi samalla nauttiakin, avartaa taas ainakin näin kauniin kevään kynnyksellä päästä vähän vieraampaan paikkaan ! ;)

A pleasure trip

Valid during several weeks: This would be a good time to see an art exhibit that challenges your preconceived views about what is beautiful. Probably this will be entertaining rather than unsettling, and you will experience something new. Or you might go to a concert that features music entirely different from anything you have ever heard. This influence can signify a long and enjoyable pleasure trip. You will derive the most benefit from a trip to a place you have never seen before, where you can encounter something totally new. This is a fine time for a vacation. Your experience may be broadened through a loved one who shows you new things. Or something may happen that will teach you more about your relationship, not to disturb you but to increase your insight.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Venus in the 9th House, 9, from 04:34
activity period from 25 March 2010 until end of April 2010


Google Map !  2

Eilen tuli vähän tutkittua ensimmäistä kertaa tuota juuri nyt kohuttua Google Map-palvelua ihan lähietäisyydeltäkin ! Oli se vaan aika jännää löytää melkein talo kuin talo sieltä.. arveluttaa tosiaan hiukka tuo intimiteettisuoja että onko se niin tarpeellista että tietää juuri tuon hetken mukaiset talot usein pihoineenkin yksityiskohtaisesti.. voi esimerkiksi nykyaikana sitten soitella jollekin sukulaiselle jota ei ole vuosiin tavannut että jopas on teilläkin kotipihassa paljon uusia istutuksia sitten viime näkemän kun katsoin google-mapista ! =D


Pullojen vieminen on nykyisin suht hankalaa..  1

Meinaan ensin vein K-Kauppaan ja huomasin et erikoisoluista ei saanut mitään. Ehdin 2-3 pulloa ilmaiseksi sinne työntää.. kunnes välähti mielessä et nämähän voisivat käydä kuitenkin tonne S-Marketiin jonka yhteydessä myös Alkokin on nykyisin. Ja erikoisoluita oli kuitenkin vielä sentään joitakin pulloja jäljellä.. No sinnehän ne onneksi kävikin ! Ja sitten oli mukana vielä Lidl:n omia pulloja jotka piti viedä puolestaan sitten sinne jos panteista halusi hyötyä. Eli 3 kauppaa läpi piti käydä melko pienen summan takia kuitenkin & tarkkana saa olla myös nykyisin et mihin rakoon mitkäkin pullot työntelee.. :P Et tämmönen avautuminen tällä kertaa ! =D



Hampaitani kehuttiin..  1

..meinaan hammaslääkärissä ! Ei siksi että niissä ei olisi ollut lainkaan reikiä vaan siksi että ne ovat niin vastustuskykyiset ! =D Joo pitkän tauon jälkeen kävin tarkistuttamassa hampaat. Viime kerralla jäi hoito kesken kun luulin silloin että olen jonossa, mutta yli vuosi kului & tajusin etten taidakaan enää olla..

Joten oli aika taas käydä näyttämässä lääkärille hampaitani ! :P Tiesin kyllä että niissä on reikiä, pari ammottavaa aukkoa on tuntunut jo pitkään kielellä.. niin tosiaan hampilääkäri sanoi että monella muulla hampaat olisivat ajat sitten menneet jo juurihoitoon.. mutta mun hampaat ovatkin hyvät puolustautumaan ja reiän muodostuminen tapahtuu tosi hitaasti ! Jo pienestä pitäen aina on ollut reikiä hampaissa pesusta huolimatta, mutta kiva että hampaani saivat kerrankin jotain kehujakin ! =) Aina näköjään oppii kaikkea uutta ! =D


Olin perjantaina taas huutokaupassa..  1

..ja mukaan tarttui tällä kertaa sekä niskahierontalaite että nenän ja korvankarvojen trimmeri ! =D 100 ensimmäiselle ostajalle tarjoutui myös mahdollisuus voittaa joulukinkku arvonnassa. Ja voi vitsi voi harmi kun oli lähellä.. sanottiin jo että yhdeksänkymmentä.. mulla oli 95 jännitti.. neljä ja vierestä vei, voi pahus sentään ! =D No mutta nyt pitää poistua hei..


Yökirjasto.  1

Halloween-aiheiset "bileet" on yhä vielä kirjastossa menossa joten kirjasto on tänään aina 23:00 saakka auki. Kauhurekvisiittaa, kauhumusiikkia & kauhutarinoita on ollut siis luvassa tänään. No joo, suunnattu lähinnä lapsille ja nuorille mutta.. ihan mielenkiintoisen erikoista se on istuskella joka tapauksessa yhä vielä täällä kirjastossa poikkeuksellisesti nyt näihin aikoihin :P