Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on elämänpohdintojatarinoita.

Viime yön huvitus !  1

Joo viime yönä kelasin suosikkisivujani, järjestin ne sillä tavalla että käytetyimmät ovat ylimpänä & omissa aihealuenipuissaan. Noh samalla tietty huomasin että moni hetken mielijohteesta talletettu sivu ei enää vienytkään mihinkään, joten poistoakin tapahtui. Eikä kaikkia vähimmän käytettyjä edes muistanut että mitä ne oikein olivat ennen kuin kävi katsomassa..

No mutta innostuin yhden sivuston kautta aikani järjesteltyäni katsomaan ja jahtaamaan hauskoja sitten kuvia ! =D Muutamat kerrat sai kyllä hyvin repeillä.. Ajattelin nyt jos vaikka jonkun.. ei toki liian mauttoman kuvan voisi tännekin laittaa ! =)

Ei me täällä Suomessa onneksi Arskaa tarvita..
Ei me täällä Suomessa onneksi Arskaa tarvita..
Hiiriseksiä..
Hiiriseksiä..
Ei hitto kun oli ärsyttävä mustan huumorin sarjis.. :P
Ei hitto kun oli ärsyttävä mustan huumorin sarjis.. :P
Sukua keskenään ? :D
Sukua keskenään ? :D
Linda kauniissa seurassa.. :p
Linda kauniissa seurassa.. :p

Astetta tarkempi tutustuminen Erotiikan maailmaan!  2

Koska täällä Keski-Suomessa ei ainakaan tällä hetkellä järjestetä mitään kunnon erotiikkamessuja niin piti lähteä käymään v-loppuna aina Oulussa asti ! Pitäähän se kerran vuodessa vähintään tollaseen tapahtumaankin päästä ! =D Onhan näitä tapahtumia jo jonkin verran tullut nähtyä, joten siinä mielessä olen kuitenkin jo melko vanha konkari näissä bileissä. Tällä kertaa en joutunut/päässyt lavalle. Osaksi se johtui tällä kertaa vissiin itsekriittisestä luonteestani kun en ole nyt ollut vähään aikaan niin tiukassa kunnossa etten välttämättä halunnut että paitaanikaan heitettäisi pois..

Mutta mutta itse tapahtuma oli joka tapauksessa täysin tyydyttävä ! Vähän alussa tuntui ehkä laimealta, mutta kyl ne siitä piristyivät. Henkilökohtaisesti esiintyjistä pidin eniten Oulun omasta tytöstä Ginasta joka on sitä osastoa naisista johon aina tykästyn.. eli pieni, lyhyt, tumma & kaunis. Hän veti lesboshowta yhdessä Espoolaisen Suzien kera. Se tyyli oli vaan niin puoleensavetävä eli ei jättänyt nämäkään erotiikkabileet kylmäksi.

Miesesiintyjät olivat myös tasokkaita vaikken niitä niin tietty tarkasti seurannutkaan. Toki kun he yleisöstä naisia sinne veti mukaan niin juttu kävi mielenkiintoisaksi.. äijät olivat suomesta, ruotsista & virosta. Pääesiintyjä taas oli espanjasta. Pieni ja pyöreä todella isolla pyllyllä ja reisillä varustettu nainen joka oli samalla kuitenkin aivan uskomattoman taipuisa ! Itse en niin läskistä aina innostu.. mutta tykkäsin kyllä showsta ! Pari esiintyjää olivat vain perjantain siellä & launtain yleisö sai olla sitten ilman Birgitiä ja Lotharia.

Mielenkiintoinen eroottinen uusi tuttavuus oli burleski-tanssijat. Esitys oli ihan hyvä-he eivät kuitenkaan olleet edes ammattilaisia vaan burleskin harrastajia. Amatööristrippaus oli kumpanakin päivänä kuten aina varsin viihdyttäjä; aina jokunen todella estoton sattuu sinne mukaan & yleensä silloin tapahtuu illan hauskimmat jutut myös lavalla ! :D

Illat juonsi tv:stä tuttu Tony jonka kanssa tuli vaihdettua muutama sananenkin kuulutusten välissä tupakkipaikalla et nyt sitten voin liki sanoa tuntevani melkein kaimanikin ! Joo ja naljailihan se jo lavalta käsin meille perversseille jotka jo toista iltaa putkeen viettivät siellä.. :P ja ilmeisesti mulla on ajoittain myös varsin hyvä kasvomuisti kun näin perjantaina yhden cityläisenkin siellä.. katsoin ensin pari kertaa, odotin yhden esityksen loppuun ja menin tarkastamaan asian ! Ja näinhän se oli että tuli tavattua sitten varsin ystävällisen oloinen heppu nimeltä Kiipeli ! =)

Niin Tuskassa oli vielä helpompi tunnistettava kyl toi Hellman.. :D No jatketaan itse tapahtumaan taas ! Niin mikä teki nyt tutustumisen erotiikan maailmaan paremmaksi oli toi jatkoille lähtö perjantaina. Siellä meinaan olivat lähes kaikki illan esiintyjät sitten. Seuraamalla vähän mitä siellä tapahtuu & yhtä soittoa 2 päivää esiintyjien esiintymistä ja muuta käyttäytymistä seuraten oppi kyl taas jotakin uutta näistä estottomista veijareista ! Se jatkopaikka oli muuten homo/lesbobaarissa et uusi elämys se tuokin minulle ! :D Vilkaisin siellä jotain alan julkaisua (joka ei tosin mikään porno) niin täytyy kyllä myöntää että se tuntui kovin vieraalta.. näin se taitaa vaan olla että nyt on viimeistään todistettu että homo en taida ainakaan olla.. ;D

Pari yötä tuli nukuttua autossa, ensimmäinen Oulun Nallikarissa & toinen Vaskikellon läheisyydessä. Tietokonekin oli matkalla mukana, itse asiassa ensimmäsitä kertaa koskaan mulla jossain mukana ! ABC-asemilla sitä tuli sitten käytettyä kun ei piuhat käyneet kamun autoon. Lauantai-aamupäivä meni nauttien tosiaan Nallikarin ja Oulun maisemista :)

Rahaahan tietty paloi kun tuli melko reippaasti juotuakin. Vaikka oli omia juomiakin mukavasti mukana, tuli niitä kalliita paukkuja paikan päällä tapahtumassa aika paljon kyl juotua.. valitettavasti nyt ainakin kesällä on kehittynyt näköjään hyvä viinapää.. toisaalta päivät messuilla olivat aika pitkiä, lauantainakin jotain about 16-01 tuli oltua et ehtiihän siinä jo haihtua juomaa ja uutta on taas tilattava !

Hyvä reissu oli, kannatti tehdä ! =)

Oulun Nallikarissa oli kaunista :)
Oulun Nallikarissa oli kaunista :)

The Last American Virgin/USA 1982-leffa !  1

Satuimpas onneksi katsomaan telkkaria myöhään lauantaina sillä sieltä tuli muistorikas leffa eräällä tavalla ! En vaan muistanut että itse leffakin oli noin hyvä ja hauska.. :) Enemmänkin leffan kautta on jäänyt sen aikaisia tapahtumia mieleen. Se on 90-luvun jommalta kummalta lähipuolelta kuiteskin muistaakseni.. tai juuri vuodelta 90 !?

Edesmennyt mummoni asui silloin vielä yhdessä samassa kämpässä. Olin mummon kanssa kaksistaan kotona & toi leffa alkoi silloin. Taisi olla vuoden viimeinen päivä. Olin saanut hommattua muutaman kaljan itselleni(juu opettelin vasta ottamaan), silloin riitti hyvin pienoinenkin alkoholimäärä; olinhan kovin hoikkakin ilman lihaksia noina aikoina.. Noh ottelin muistaakseni vähän ehkä mummolta salassa ja olin menossa katsomaan ilotulitusta !

Niin heh olihan se leffa melkoinen mummon kanssa katsottavaksi ! :D Leffan idea oli hyvin yksinkertainen; nuoria poikia kiinnosti päästä naisien jalkojen väliin =D & vähän surumielistä romantiikkaakin taustalla. En muistanutkaan et se oli noin pervo leffa.. mut oikeestaan kun ajattelee niin mikäs häpeä se mummon kanssakaan sitä katsoa joka kuitenkin oli jo synnyttänyt 6 lasta. Et kyllähän se noi kaikki jutut jo tiesi jos niin ajatellaan ! =D

Juu nykyään ei oikein osata tehdä noin hyviä nuortenleffoja. Toi on kyl ihan parhaasta päästä ! Paljon ratkiriemukkaita kohtauksia seksin parista ! =D Jäi tuosta leffasta haikeakin muisto silloin aikoinaan; minun oli aika mennä pienessä sievässä katsomaan ilotulitusta ja mummo jäi katsomaan leffaa ! Muistan vieläkin kun sanoin että kerrohan et miten se leffa sitten päättyy ? Ja senkin vielä muistan, että mummo sanoi että huonosti & niinhän se päättyikin tavallaan pääosanesittäjän kannalta.. melko vinkeä muistiyhdistelmä : Uusi vuosi, alkoholikokeilua, mummo & nuortenleffa ! =)


Tuhlaajapoika Jyväskylässä.. =)  1

Lähdin tänään aamulla kello 7.35 Etelä-Suomesta liikenteeseen kohti kotia Keski-Suomea; ihan vain sen takia että ehtisin shoppailla kunnolla ja ajan kanssa vielä Jyväskylässäkin.. jo valmiiksi isot kantamukset ensin Matkakeskuksen tavarasäiliöön(Oli muuten vain 2 euroa, Hesassa törkeät 4 ekua..)

Tällä kertaa tarttui mukaani taas musiikkia useampikin CD, astrologia-kirjoja sellanen 5 kpl. & suurin osa tai noin puolet sellaisia mihin en ollutkaan ennen tutustunut.. =) Aijai tutkijan kädet syyhyää.. Sitten Minä, vanha Aku Ankkojen keräilijä tein tutkimusmatkan takaisin Aku Ankkojen maailmaan & monen vuoden tauon jälkeen pläräsin Aku-Ankka kasoja läpi alan liikkeessä.. =) Hienoa ! =D Mukaan tarttui ihan kivat 80 Aku Ankkaa ! =D Helppo oli etsiä puuttuvia numeroita kun 2000-luvulta mulla on vain muutama numero kotosalla.. sellaista menoa esmes tänään. Ah home sweet home now ! =)


Viikon mökkeilystä selvitty.. =)  1

Kun lähdin Hesasta, menin lähes suorilla tääl Etelä-Suomessa edelleenkin mökille.. siellä tuli eleiltyä mukavasti luonnon keskellä, sammakoiden, lokkien, sorsien ja muiden elukoiden parissa sopuisasti :P Helpostusta ns. maalaiselämään kuitenkin antoi mokkula.. =) Töitä saarella tuli tehtyä ihan mukavasti, välillä hiukka juopoteltua & tulipahan käytyä yhdellä saarella merikirppikselläkin josta myös löysin aika paljon tavaraakin, myös tuliaisia :) Niin uitua ja saunottua tuli myös melko kivasti verrattuna normaaliin.. ja niin tätä lämmintä on kyl nyt riittänyt ja kuulemma vasta alkulämmittelyä tämä ! :D

Niin tänään on myös hieno futisilta kun MM-turnaus huipentuu kahden aktiivisesti hyökkäävän joukkueen taatusti hienoon finaaliin, joten nyt kipin kapin Tv:n ääreel joka iikka ! :)


Helsinki oli kesäinen ja iloinen :)  1

Satuin ilmeisesti Helsinkiin hyvään aikaan, oli niin lämmintä ja kesäistä ja ihmiset iloisia ja ulospäinsuuntautuneita.. =) Kolmen Tuskaisen päivän(raportit kun jaksan ja ehdin) jälkeen suuntasin hotellilta maanantai-päivänä kohti Helsingin kaupunkia ja kauppoja.. Oli kovin kuuma ja tukala & melko painavat matkatavaratkin mukana koko ajan menossa, mutta ihmiset olivat sen verran ystävällisiä ja iloisia että epäolennaiset negatiiviset asiat unohtuivat näin kauniina kesäpäivänä.. empä ollut ennen törmännytkään näin hienoon Helsinkiin !

En tiedä oliko osuutta asiaan turisteillakin ja matkailijoilla, mutta oikein hyvän kuvan sain tällä kertaa kyllä kaupungista ! =) Paljon kauniita ihmisiä ja kivat Tuska-muistotkin vielä mielessä niin kiva oli liikuskella ympäriinsä kesäisellä kaupungilla. Tutustuin myös sellaiseen osaan Helsingistä missä en ollut ennen liikkunutkaan, joten moinen tutkimusmatkailu piristi jo yksistään ja teki mielen valppaaksi ja kiinnostuneeksi. Kiitos kivasta seikkailusta siis, Helsinki, mutta matka jatkuu yhä ! =)