Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on likuntaurheiluvedonlyönti.

Hyvä Suomi !  1

Suomi teki juuri sen mitä siltä realistisimmin osasi odottaakin eli toi 1 mitalin. Katsoin keihäskisan alusta loppuun & se oli jo alusta asti selvää että pronssista & ainoastaan yhdestä mitalista ne suomalaiset siellä lopulta taistelivat ! Saksalainen tuli kyllä vähän puun takaa kuten aina yleensä joku keihään arvokisoissa, mutta kuningas on ja pysyy. Tosin hyvän vastuksen norjainen jo sai ! Ilahduttavaa oli että Pitkämäki taisi tehdä juuri sen mitä melkein tällä hetkellä maksimissaan pystyykin eli iloinen voi tuloksesta myös olla ! =)

Jotain toivoa tulevaisuudessa useammastakin mitalista antaa tuo suomalaisten pikajuoksijoiden esiinmarssi nimenomaan EM-tasolla. Peukkuja vaan huomiseen viestifinaaliin ! Huomenna on myös vielä tuo suomalaisittain todella jännittävä pituuden finaali jossa onkin komeasti 2 kotimaista hyppääjää. Luotin Evilään silloin kun se Helsingissä otti mitalin, mutta nämä pituuskisat ovat aina niin pienestä kiinni että vaikka kuka voi sieltä mitaleilta lopulta löytyä. Se on positiivista että Evilä on ollut niin vakuuttava 8 metrin hyppääjä koko kauden että on se suomalaisten 2. mitali vielä ihan mahdollinen. Realismia on että se todennäköisemmin jää siihen yhteen, positiivista ajattelua taas että 2. tulee vielä ! =) Niin ja toivotaampas vielä toiselle suomalaiselle pistesijaa !

Suomen taso on tällä hetkellä tämä, ainoastaan Keskisalo terveenä olisi voinut lisäksi vielä hätyytellä mitalisijoja ! Et ihan ok kisat kaiken kaikkiaan kuitenkin suomalaisten näkövinkkelistä.


Mökkitikkablogi !  1

Kävin eilen heittämässä, oiskohan 3. ,4. tai 5. kerta tänä kesänä tuota tikkaa 5 metristä. Itsehän olen vanha Darts-heittäjä, jossa olen kyllä huomattavasti tarkempi ja parempi sillä vietettyjä vuosia ja tunteja sen parissa on kuitenkin menneisyydessä melkoisen paljon ! Dartsiahan en enää ole heittänyt yli 10 vuoteen, mutta kesäisin pitää aina muutaman kerran vuodessa kyl päästä mökkitikkaa viskelemään ! =) Määrällisesti hyvin vähäistä se heittely on tänäkin kesänä ollut, muutamat kierrokset ja välissä 1-2 muutakin heittäjää, mutta jotain kuitenkin.

Viimeksi käsi oli puntin jäljiltä aika jäykkä ja huonosti hallittavissa, mutta eilen oli käsi jämäkässä terässä. Toinen kierros & jo 42 joka alkaa olla jo itselleni melko hyvä tulos ja tasaista työtä. Lähelle 40 keskiarvoa kun pääsisi kaikki heitot laskien, alkaisi olla jo aika hyvä ! Mutta käsi väsyy ja välillä voi keskittyminen herpaantua, joten niiden huonojen kierrosten eliminointi olisi tie parempaan tasoon ! Niin ja sitten jatketaan taas siihen eiliseen : muutama heikompi kierros välissä ja taas 42. Sitten alkoi parantua ja jatkuvasti vähintään 37 tuli jonkin aikaa. Sitten hetken päästä illan paras tuntuma, ensin 40, sitten 39 ja vielä perään päivän paras tulos 44. Uskomattoman vakaalta tuntui kyllä !

2.37 metristä joka on Dartsin heittomatka saa helpostikin tuollaisen tuntuman, mutta paljon paljon vähemmän heittäneenä 5 metristä oli kyllä harvinaisen hyvä tuntuma ! Vartalo ja käsi alkoivat toimimaan hyvin ja vakaasti yhdessä. Hieno oli kyl ilmakin joten mukava se oli hetki viettää vaihteeksi tikkaurheilun tai sanotaampas paremminkin että tikkaharrastuksen parissa ! =D Oli hyvä lopettaa nyt tuohon, mutta aion palata joku päivä taas asiaan ja jatkaa tuosta mihin jäin :)

Alkoi käsikin lämmetä.. =)
Alkoi käsikin lämmetä.. =)

Tolppa ja tolppa, tolppa & maaliiiiiiiiiii...  1

Näin juuri se meni kun ehdin juuri näkemään MM-futiksen 2. puolivälierän toisen puoliajan.. niin olen nyt Tuskassa ja raportoimatta on myös Jyväskylän Satamanyö mutta juuri äsken vielä tuoreimpana tapauksena mielessä todellakin kummitteli jalkapallo.. kommunicationia on käytetty taas aivan pirusti täysin tuntemattomien ihmisten kera, suomalaisten sekä ulkomaisten mutta niistä jotain pientä raporttia hiukka myöhemmin..

Niin Espanja se meni jatkoon.. ja Etälä-Amerikkalaisten loistavasti sujuvien kisojen huipennus saattaa sittenkin jäädä näkemättä.. loistavaa huomenna ei ole edes futista, joten pääsen rauhassa myös jatkoille, Toni kiittää ja kumartaa :)





Punttireenit uusiksi !  1

Ajattelin tuossa vuoden vaihtuessa panostaa pikkasen enemmän punttitreeneihin ! Tässä on varmaankin ainakin pari vuotta menty aika rutiininomaisesti jakaen keho turhan moneen osaan, vissiin näin äkkiä laskien 7 eri osaan.. ja kun en niin säännöllisesti ole tehnyt että välillä voinut olla viikonkin treenaamatta ja jättänyt tosiaan aina päiviä väliin, niin saman lihasryhmän treenaaminen uudestaan on hyvinkin venähtänyt lähes kuukauteen pahemmillaan, joskus joku lihas enemmänkin. Parhaimmillaankin melkein 2 viikon tauolla uusiksi sama lihas. Se on aivan liikaa jos haluaisi kehittyä optimaalisesti saati sitten edes puoliksi niin hyvin kuin mahdollista. Se onkin ollut enemmän sellaista kunnon ylläpitävää treeniä tuo.

Nyt jaoin lihakset 3 eri ryhmään ! 1)Reidet, pohkeet 2) Selkä,hauis & 3)Rinta, olkapäät, trapezius, ojentajat. Vatsoja & kyynäreitä ja ranteita tehdään aina välillä jonkun treenin yhteydessä. Nyt La 23.1 alotin, jatkoin Ke 27.1 ja huomenna 30.1 ajattelin tehdä uusitun kierroksen loppuun ! Aloitan pitämällä paljon lepopäiviä sillä keho ei ole tottunut tekemään niin usein. Viikon kierto tavoitteena sit jatkossa ja uusiks ! Raskaita perusliikkeitä, suht intensiivisesti vetäen eikä turhan pitkiä treenejä. Siinä tavoitetta taas kerrakseen ! =)


Liikuntapäivä !  1

Joo tuli käytyä kurssiporukan kera kylpylässä vähän urheilemassa.. Kolmea lajia tuli koitettua, ensin nelinpelinä sulkapalloa, sitten keilailua 2:lla radalla 2+2 & lopuksi kaksinpeliä pingiksessä. Tästä saattoi alkaa kipinä että alan käymään taas vuosien tauon jälkeen pelaamassa sulista säännöllisesti kun löytyi sopivantasoinen vastustajakin ilmeisesti !? Oli hyvä pelata nelinpelinäkin nyt tänään kun kaikki olivat pelanneet joskus ja osasivat pelata niin ettei mikään jako ollut täysin mahdoton. Pidän kuitenkin ehkä pöytätenniksestä vieläkin enemmän sillä mielenlaadulleni käy kuin nenä päähän juuri joku noin nopea reaktiopeli missä ei liikoja tarvitse ajatella ! =D Rentouttavaa !

Musiikkimaussa ihan sama juttu, Nile on juuri tarpeeksi nopeaa musiikkia minullekin monen liian hitaan biisin kuuntelun jälkeen.. Sitä pingistäkin tosiaan voisi yrittää toisinaan pelata jos sopiva kaveri tästä läheltä siihenkin vain löytyisi !? Kummatkin mailapelit ovat kuitenkin sellaisia joita on joskus nuorempana tullut lätkittyä melko paljonkin, etenkin pingistä tuntikausiakin kerralla parhaimpina päivinä kauan sitten jo yläasteella ! :P Sulis tuli hiukka myöhemmin kuvioihin & tennistä pelaan jo säännöllisen epäsäännöllisesti aina kesäisin. Se oli tänään kiva liikuntapäivä se ! :)


Aloitin vedonlyöntipäiväkirjan !  2

Aloitin tossa pari päivää sitten pitämään vedonlyöntipäiväkirjaa jossa tärkein asia on merkata pelatut panokset. Toki myös voitot kirjataan & eri pelimuodot ja minne firmalle olen pelannut. Noh toki ennenkin olen pitänyt, mut se on jännä homma näin tilastonikkarina että monesti en muka ehdi.. vaikka kulutan välillä jalkapallotilastojen kanssa aivan liikaa aikaa.. On tärkeää nähdä tulos & kaikkein tärkeintä on se että se säätelee pelaamista sillä tavalla ettei tule pelattua liikaa, etenkään liian isoilla panoksella. Sillä kaikkein vaarallisinta pelaaminen on juuri sen jälkeen kun on voittanut hyvin..meinaan silloin on suurin riski luulla itsestään liikoja ja ottaa aivan turhaan liian suuria riskiä.

Nyt kun seuraan tuon avulla koko ajan viikkobudjettia, pyrin siihen että suurin kompastuskiveni mikä joskus meinaa seurata voittoja eli ylipanostaminen voittojen jälkeen olisi paremmin kontrollissa. Seuraamalla koko ajan laittamia panoksia & plus-miinus tulosta, taatusti ymmärtää paremmin sen rahan arvon ja nimenomaan tavoittelee pitkän tähtäimen voittoa jättämällä pois turhan isot vedot silloin kun kunnon pelattavaakaan ei juuri ole tarjolla. Tietoa ja taitoa mulle on jo kertynyt vedonlyönnin maailmasta paljonkin, mutta jollei pelityyli ole hanskassa siitä ei välttämättä olekaan niin paljon hyötyä kuin voisi.

Perustin siis vedonlyöntipäiväkirjan siksi etten huomaamatta pelaisi liikaa sekä siksi että harrastuksestani olisi paremmin rahallista hyötyäkin sikäli mikäli voittoa tulee.


Englannin liigacup-vakio oli hallussa !  2

Takaisin vähän iloisempiin asioihin ! =) Tein eilen illalla Englannin liigacup-vakion joka on yleensä hankala ja vaikeasti ennalta-arvattava. Tällä kertaa olin todella hyvin jäljillä. Pelivalinnat tein hieman kohteiden pelattuvuuksien, alkukauden tulosten sekä aikaisempien keskinäisten kohtaamisten perusteella. Moni heikosti aloittanut valioliigaseura oli taatusti näyttöhaluinen, etenkin ajattelin että Bolton jolla on v-loppuna vaikea matsi taas edessä Liverpoolia vastaan, joten tässä vaiheessa voitto tai hyvä tulos tekisi jo hyvää. Ainoa väärä merkki oli Leeds-Watford varma 1; sekin oli puoliajalla vielä 1-0 oikein, mutta Watford meni tasoittamaan =O Mutta joo tyytyväinen saa olla kun puolestaan pari kohdetta taas kääntyi lopussa suosiollisesti =)