Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on elämänpohdintojatarinoita.

Tuttu tilanne !?  1

Jostain syystä tänään tuli mieleen yksi heppu jota en ollut nähnyt vähään aikaan ja eikö sitten kävellyt äsken vastaan kun lähdin ulos ! =D Aika uskomatonta tai no yllättävää ainaskin, ihmismieli se on kumma juttu ja pystyy aavistelemaankin monenlaista. Vielä aika vähän tiedetty osa-alue tuo mihin kaikkeen "epäluonnolliseen" me oikein pystymmekään !? Kuten esimerkkitapauksessa niin näinhän meille monesti tuppaa käymäänkin ! Onko Sulle käynyt viime aikoina tai joskus niin että hetki aikaa sitten ajattelemasi kaveri ilmestyy näköpiiriisi aivan sattumalta ? Kerro siis mulle joku vastaavanlainen tarina ! =D


Helmikuussa tapahtunee..  1

Kaveri pyysi että lähtisin Tarotin keikalle. Mikäs siinä, voishan sitä lähteäkin.. eli lähden kyl jos kamukin menee !

Äippä täyttää pyöreitä vuosia ! Pitänee hänet lahjoakin vaikkei se kyl juhlimisesta(ainakaan oman)ja materiasta juuri välitäkään.

Aloitan yhden kurssin ! Toivottavasti siitä on jotain hyötyäkin ja ihan kiva jos siel viihtyisikin. Aika vapaamuotoinen kurssi on, joten ihan lupaavalta näyttää. Uusia tuttavuuksia kenties kaupan päälle ?

Mut kutsuttiin yksiin bileisiin loppukuusta ! Eli ehkä uusia tuttavuuksia, hauskanpitoa ja juopumista..





Kuulin aivan mielettömän tarinan !  1

..joka tuskin kuitenkaan on mitään urbaanilegendaa vaan ihan täyttä totta ! Sen verran luotettava tyyppi kuitenkin kyseessä. Niin että olipa kerran 50-luvulla hänen lähisukulainen joka oli innokas vakioveikkaaja. Hän ajatteli pitkään että saisipa yhden talven pitää taukoa töistä voiton myötä. Heti ajattelin tuohon että kappas vaan jo tuohon aikaan on ajateltu noin että pienellä "kepulikonstilla" helpompaan elämään =D Eipä tuolloin oikein muustakaan voinut voittaa kuin Vakioveikkauksesta. Varmaan oli pienempiä voittoja voittanutkin, kuulemma vieläkin on tallessa nuo vanhat vakiokupongit. Alkoi kiinnostaa itseäni ihan mielettömästi nähdä ne kaikki vinot pinot ja merkinnät niistä näin tilastonikkarina ja pelurina ittekin ! =D

Kunnes sitten koitti eräs kaunis päivä jolloin napsahti se päävoitto 13 oikein ja hyvät rahat odottivat vaan hakijaansa.. vaan olipa kohtalo kolkko kun sattui kuolemaan samana päivänä kun päävoitto tuli eikä edes ehtinyt tietää itse siitä että sattui voittamaan =o Uskomatonta, mutta taitaa kuitenkin olla totta. Voisi sanoa että harmin paikka kun ei itse päässyt nauttimaan "sivutyönsä" hedelmistä.


Aikaa kuluu ja se kuluu..  1

Tämmöinen otsikko tuli tänään mieleen kun näin ja tunnistin yhden miehen jonka muistan lapsuudestani. Tunsin koulumaailmasta hänen tyttönsä. Oli mies vähän jo vanhentunut sitten viime näkemästä.. enemmänkin jo pappa. Niin se aika vaan menee eikä kukaan sitä voi estää. Tästä tulikin mieleen tärkeä elämän opetus, eläkää juuri NYT sillä jos aina siirrätte sitä että silloin ja silloin kun.. niin joku päivä se saattaa olla jo myöhäistä se eläminen juuri niin kun haluaa kun ikä panee jo vastaan monessa asiassa. Olkaa siis rohkeita ja ottakaa tilaisuuksista vaarin ! Yritän pitää tämän itsekin mielessä !


Lystikäs Jouluaatto ! =)  1

Aika paljon perinnettä & vähän erilaistakin. Itse olin taas harvinaisen myöhään liikenteessä jouluostosten suhteen. Suurinpiirtein 23.päivänä ja Aattona tuli hankittua vasta joululahjat. Ostin niitä aikas paljon, mutta melko pieniä ja aika edullisesti. Toinen Joulu putkeen että Jouluaattona vasta osan lahjoista hankkinut. No aina aikas myöhään oonkin jättänyt, mutta en kuitenkaan ihan näin. Jouluaattopäivän alku meni siis paketoinnin merkeissä ja sitten vasta lähdin liikkeelle. Sellainen ero perinteiseen Jouluun. Jäivät myös lumiukko & joulurauhan julistaminen väliin, mutta näin siinä paketoimisen ohella sitten vähän uudempaa jouluohjelmaa tuossa heti puolen päivän jälkeen kuten "Ostarin Joulun".

Sitten perinteiden pariin eli kävin viemässä totutusti yhdelle sukulaisperheelle joululahjat ja vietin siellä sitten vähän aikaakin. Sainkin kokeilla uutta X Boxia ja mielenkiintoista peliä joka oli varsin monimutkainen joystick-aikakautiselle kun siinä ohjaimessa oli niin paljon eri näppäimiä joilla pystyi tekemään kaikenlaista. Siihen nähden suoriuduin ensikertalaisena mielestäni ihan kohtuullisesti vaikken ihan sata lasissa edes yrittänyt siihen keskittyäkään. Peli oli joku GTM Grand mikä lie toimintapeli hienolla grafiikalla.

Sitten jatkoin toisen lahjakassin kanssa vanhemmille jossa myös siskopuoli perheineen jo oli. Perheen vekara söi myös hienosti jouluruokia ja lahjapakettien tutkiminen olikin sitten varsin kiinnostavaa puuhaa ! =D Otinkin valokuvan kun kummipoika avasi ensimmäisen joululahjapaketin koskaan ! Oli eka vähän vaikeuksia mutta pienellä avustuksella repiminen alkoi jo vähän sujumaankin ! =D Itsekin olin ollut suht kiltti ja sain peräti muutaman lahjan =P Ehkä tarpeellisin oli hyvä parranajokone ja nyt onkin musta pöheikkö heti kadoksissa leuan alta.. Myös vähän makeisia sain sekä mukavan ison lämmikepullon.. musiikkia tietysti kuten yleensäkin, peseytymiseen ja hygieniaan liittyvää tuotteistoa, mielettämän kasan kyniä(joita meneekin mielettömästi vuosittain vaikka kirjoitan myös näitä blogejakin sähköisesti) =D sekä takin. Niin ja rahaakin tuli vähän. Siinä suurinpiirtein lahjaosasto.

Iltamyöhään sitten kummipojan nukahtaessa oli aika pelata Party Alias-peliä joka oli yhden toisen joululahjana. Se se olikin varsin lystikäs ja mukava seurapeli. Suosittelen lämpimästi ! =D


Upeeta mahtavaa !  1

Tulihan se kunnon joulukeli, jihuu ! =) Sadellut edelleenkin ja ilmeisesti varsin lahjakkaasti koko viime yön ja tiputellut koko päivänkin sillä lopputuloksella että puut ovat aivan valkeat ja luntakin kunnolla aina aurattavaksi asti ! =) Eli eipä voi joulutunnelman puuttumisesta ainakaan valittaa..

Sitten tv:stä taas hieman. Ajattelin eilen laajentaa hieman tajuntaani ja poiketa hieman normaalista että mitä se tv iltatunteina näyttää. Käänsin BBC News kanavalle iltaselle ja se olikin varsin virkistävää vaihtelua totutusta. Vois jatkossakin yrittää katsella vähän mitä muuallakin maailmalla tapahtuu ja miten ne uutisoidaan.

Sitten vielä vedonlyönnistä. Perinteisesti tämä viimeinen v-loppu ennen Joulua ja joulutaukoa futiksessa on ollut mulle menestyksekäs. Usein etenkin Italian tasureista on jäänyt erittäin kivat muistot voittojenkin mielessä. Näin ei päässyt oikein käymään tällä kertaa. Lauantain jälkeen näytti vedonlyönti vielä oikein lupaavalta, mutta su Cagliari-Reggina tasuri ei paljoa pelastanut ja miinusvoittoinen v-loppuhan siitä sitten tuli. Suututti sitten katsoa Espanjan liigan ottelua illalla kun Betis oli niin onneton. Alussa toivoinkin etteivät tee maalia mutta kun Athletic kerran tuikkasi pallon maaliin niin Betisin tasoitusta odottelin ja toivoin mutta kun ei niin ei. Oli kertakaikkiaan surkea esitys koko Betisiltä ja heidän ylimmältä kärjeltään. Tasuri tuosta pelistä olisi sentään tuonut voitollisen tuloksen koko viikonlopusta vaikkei olisi juhlimaan niin päässytkään. Italian pahin pettymys oli niinikään 0-1 päättynyt peli Sampdoria-Fiorentina josta tasuria myös odottelin.

Noh onneksi pääsee nyt vähän vedonlyönnistä eroon ainakin Jouluksi. Tosin Tapaninpäivänä pelataan taas oikein urakalla sekä Englannissa että Skotlannissa.. ja lätkääkin ois luvassa mutta kuitenkin tää loppuvuosi menee paljon normaalia vähemmän vedonlyönnin parissa eli levon aikaa.. tosin puntilla pitää kyl käydä..


Ala-arvoista..  2

..niin en vihaa tv-chättejä. Ne ovat nykypäivää ja joskus niitä itsenkin saatan yön tunteina sivusilmällä seurata. Mutta yhden häiritsevän piirteen olen huomannut niissä nyt viime aikoina. Nykyään siellä on jotain mainoksia juontojen välissä ja ei niissäkään itsessään mitään kauhean ärsyttävää ole.. MUTTA kuka taulapää on ohjannut tulemaan saman mainoksen aina 100 kertaa peräkkäin ?!? Ei voi ymmärtää, se on todella rasittaa toistoa.. jotain rajaa manipulaatiollekin.. Ihmiset turtuvat moiseen eivätkä enää edes osaa kuunnella moista joten se ylimääräinen toisto on sinänsä myös täysin turhaa. Turhaan vaan ihmiset alkavat vihaamaan ehkä ihan hyviäkin mainoksia. Erittäin hyvä keino passivoittaa ihmisiä entisestään kun ei edes enää kiinnosta kuunnellakaan.. no mutta ei mulla muuta nyt. Tulipahan vaan mieleen kun viime yönä sen jälleen satuin huomaamaan.