Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on elämänpohdintojatarinoita.


Käväisin Big Brother tilaisuudessa henkisenäTukena  1

Menin eilen tosi aikaisin jo nukkumaan joten heräsinkin sitten ennen aikojani. Sikeästä unesta joku vaan herätti jo tossa 4-5 väliltä aamulla. Ei saanut enää nukuttua vaikka vielä olisi väsyttänytkin joten hyötykäytin ylimääräisen aikani eikä tarvinut hoppuilla aamulähdössä. Aamu lähtikin hyvin käyntiin kun pikkuhiljaa herättyäni ja syötyäni aamupalan venyttelin harvinaisen aamuvenyttelyn Slipknotin liven & Testamentin uusimman levyn tahtiin.

Olin sitten ajoissa valmiina lähtemään henkiseksi tueksi kohti Jyväskylää Big Brother valintahaastattelu-tilaisuuteen. Mitään ihmeitä en kuitenkaan siellä nähnyt. Olin varautunut viettämään koko pitkän päivän siellä, mutta saimme yllättyä miten kivuttomasti kaikki kävikin. Ei ollut mitään hirmutunkua todellakaan havaittavissa pikemminkin päinvastoin ainakin mitä etukäteen luuli. Toki siellä vähän joutui odottamaan että porukka eteni kun kaikki valokuvattiinkin, mutta aikas helpolla ilman hermojen menetystä tuosta kyllä pääsi.

No näin sentään Mikko Räisäsen, mutta mitään entisiä BB-kilpailijoita en paikalla nähnyt tai ainakaan tunnistanut tai muitakaan julkkiksia. Myös ohjelmaan hakijat ainakin noin aamusta olivat yllättävänkin tavallisen näköisiä. Oltaisiin jääty kyl Jyväskylään viettämään aikaa jos tilaisuus olisi kestänyt kauemmin, mutta koska mulla oli kurssipäiväkin tänään josta olin ottanut vapautuksen, ehdinkin menemään loppupäiväksi vielä sinne ! Joten aikas monipuolinen päivä sinänsä.



'Latauspäivä' !  1

Tänään tuli ahkeruuspuuska ja tein kaikenlaista mikä monesti jää tekemättä tai tulee ainakin siirrettyä kun olisi parempaakin tekemistä ! Pesin pyykkiä, siivoilin, järjestin levyhyllyn, vein paljon roskia pihalle(tietty rosikseen) =D , leikkasin kynnet, ajoin parran, harvinaista kyllä voitelin koko kehon hyvän venyttelyn jälkeen(eilen oli kova selkätreeni) & jopa katsoin ensi v-lopun pelitarjontaa hiukka jo valmiiksi vaikka tämä on vielä hieman kesken..(kun noita sarjoja mitä pelaan on niin paljon) kun ei aina ehdi olla ihan ajan tasalla joka sarjan seuraamisessa. Ja jälkikäteen saattaa jäädä harmittamaan et miksen tota pelannut jne. kun oman laiskuuden takia mennyt sitten hyvä kohde ohi kun ei ollut ajoissa valmiina.

Juu tänäänkin pelasin Betfairille mutta huomenna ehkä sitten se koko v-lopun vedonlyönnin yhteenveto. Katsoin nyt ekan kerran tänä vuonna 'Tanssii Tähtien Kanssa'-jakson ja taatusti ovat nyt vähän kertoimet muuttuneet sen ohjelman osalta kun Wilson Kirwa oli ennen kisan kisaa ainakin jossain vedonlyöntifirmassa suosikki koko kisan voittajaksi ! Tuskimpa enää tai kehitys tai fanijoukko täytyy olla jatkossa melkoinen ! =D


Sekalaista parin viime päivän ajalta..  1

Tänäänkin sai ilmaista sapuskaa, tällä kertaa valitsin kerrosaterian. Dieetin alku vähän viivästyy tai ei sittenkään koska empä oo pahemmin muuta tänään syönytkään. Eilen sama homma, jumalattoman iso kebab-kääre piti nälän poissa todella pitkään..

Otin tänään pitkästä aikaa vähän juoksuaskelia kun kävin kiskalla veikkaamassa ja meinasi tulla vähän kiire, mut hyvinhän sitä lopulta ehti =) Kävelylenkkejä alan tekemään taas pikkuhiljaa pitkän tauon jälkeen. Katsotaan miten kova motivaatiotaso syntyy tällä kertaa tuohon kehon muokkaamiseen ? Ihan tarkkaa tavoitetta en ole vielä asettanut, mutta uskon että pian mennään taas ja lujaa.. myös kohti sitä tavoitetta josta tulee toivottavasti riittävän haastava ja kova. Ompahan taas jotain tavoittelemisen arvoista.. =)

Kyl mulla tuolla kylillä näyttää olevan melkoinen määrä tuttavia kun oikein ajattelee vaikka se nuoruuden aikainen kaveripiiri on käytännössä kokonaan kaikonnut täältä. Sen totesin eilen n. puolen kilsan matkalla kun palasin kurssinvetäjän ja kurssikaverin kanssa syömästä. Sai olla koko ajan jollekin moikkaamassa kun joka kulman takaa tuli joku tuttu jostain työpaikasta tai jostain muusta yhteydestä, strange ! =D

Muutenkin tässä viimeisten päivien aikana on saanut tutustua varsin paljon uusiin ihmisiin ja saanut puhua kyllä ihan riittämiin ! Juu, olenhan minä suhteellisen sosiaalinen ihminen vaikka tietyn välimatkan tykkäänkin yleensä pitää ihmisiin. Ja sehän ei tarkoita etten olisi avoin ja ulospäinsuuntautunut. Se on kuitenkin himpun verran eri asia.

Tietty vähän vedonlyöntiäkin tähän.. =p Tiistailta osui hyvä tupla Reading 2 & Norwich 2(lähellä viiden kerrointa oli tuon toisen kohteen kerroin). Keskiviikkona mentiin pienemmillä ja varmemmilla kertoimilla kun hyödyin sekä Hokin että Tottenhamin kotivoitosta. Pitihän se kokeilla tänään tuota herkullista Lukko-Ilves tasuria mut maalin päähän jäi.. tasurilla molemmat olisivat päässeet pudotuspeleihin jos Lukko olisi vielä voittanut jatkoajalla tai rankkareista mut näin ei käynyt tällä kertaa. Nyt jännätään Ruotsin ja Sveitsin lätkän pudotuspelejä..

Ja loppuun deezer.comista. Opettelin vähän muitakin toimintoja siinä kuin pelkkää soittolistojen tekoa mitä olenkin jo paljon ehtinyt harrastaa sekä tietty musiikin soittamista. Tein top 5 bändi sekä top 5 albumilistat sen pohjalta mitä sieltä nyt sattui löytymään aika impulsiivisesti. Ystävälista on mulle vielä hiukan epäselvä että miten se pelittää ? Sellaista sekalaista tällä kertaa..



Sain kuntopyörän !  2

Yksi kaveri on tekemässä muuttoa ja samalla luopuu suuresta osasta tavaroistaan. Kysyi multa että kiinnostaisiko kuntopyörä ? No totta mooses, kävin sitten toisen kamun kanssa hakemassa aika pienellä autolla tosin ja niinpäs sitten kävikin että piti vähän purkaa irrotettavia osia jotta pyörä mahtui hyvin autoon. Hyvässä kunnossa näyttää olevan ja toimii, on siinä kalorilaskurikin. Alkaa oma kämppä muistuttaa pikkuhiljaa jo sit kohta kuntosalia ! =D


Kodin Terran...  1

...avajaiset olivat tänään Jyväskylässä ja itsekin olin menossa mukana. Ehkei ollut ihan minun kauppani, ainakaan tämän hetkisten tarpeideni mukaan, mutta tulipahan kierreltyä ja opittua paljon uuttakin. Tuli esimerkiksi testattua hierova tuoli ja tuli nähtyä & saatua paljon infoa nykyaikaisista saunakiukaista joissa on peräti tietokone sisällään.. hmm varsin mielenkiintoista. Kuulemma vasta vuoden ollut markkinoilla täällä nämä uutuustuotteet. Ja mikä parasta, avajaisissa ei tyhjin vatsoin tarvitse liikkua eikä edes rahapussikaan hupene kun on ilmaista evästä tarjolla.. =)


Lähitunteina..  1

-Aloitin tänään yhden kurssin.
-Katsoin eilen hyvän aloitusjakson uudesta 6-osaisesta brittisarjasta "Jekyll(&Hide). Suosittelen lämpimästi !
-Äiti näytti mulle Mikko Niskasen "8 surmanluotia" leffasta pätkiä jossa vilahti yksi sukulainenkin useamman kerran sekä paljasti että yksi sen leffan näyttelijöistä oli hänen ensirakkautensa ! =D
-IS Veikkaaja uudistui tullessaan postissa tänä tiistaina.