Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on televisio-ohjelmat.

Musta on tullut Tähtiportti-fani ! =D

Juu melkein joka jakson oon katsonut mitä sub-tv näyttää nyt uusintakierroksena ! Kun se tuli maikkarilta en katsellut sitä koska en päässyt oikein sisään juttuun; tosin en varmaan katellutkaan kuin pari jaksoa osittain silloin. Ja se tärkein juttu siinä oli se että siinä oli pääosissa Richard Dean Andersson joka tunnetaan myös Ihmemies McGyverina. Ja kun katsoin pienenä aina sitä sarjaa niin olin tottunut hänet siinä roolissa ! Joten eri roolihahmo vaati siis ensin hiukka totuttelua ! Sen verran että se kerkesi ensin tulla maikkarilta uutuutenaan ja sitten se aikaväli siihen että tulee nyt uusintani siis ! =D Ja kun McGyver ei voinut sietää aseita lainkaan, niin tässä uudessa roolissa sillä on taas aina ase kädessä ! =D Joten melkoinen kulttuurishokki siis =P

No onneksi katsoin ekan uusintajakson ihan sattumalta ja pääsin heti mukaan ja nyt oon sitten ihan koukussa.. =) Mielenkiintoisia kekseliäitä jaksoja & tottakai aina kaikki yliluonnollinen ja maan ulkopuolinen elämä kiinnostaa, hyvä idea siis kaikenkaikkiaan koko sarja ! Eilen sai nauraa aivan kippurassa kun jaksossa tuli eräänlainen "Päiväni Murmelina" dejavuu jossa sama päivä toistui yhä uudestaan aina.. ja siitä jo suivaantuneena O´Neal & Teal´C lopulta pelasivat golfia tähtiportti auki ja vitsailivat sitten miljoonien mailien lyönneistä tietty ! =D


Big Brother 2009 kertoimia alkuvaiheessa !

Ketä veikkaisit ja minne ?

Nordicbet :

Kätlin 4.50
Sami 6.00
Sampo 6.00
Esa J 7.00
Minna 12.00
Esa A 12.00
Ragnar 15.00
Nino 15.00
Lotta 15.00
Terttu 25.00
Tuija 25.00
Dana 30.00
Aso 40.00
Jelena 40.00

Centrebet :

Finnish Big Brother - WINNER
KÄTLIN 4.75
SAMI 5.00
SAMPO 5.00
ESA J 7.00
LOTTA 13.00
RAGNAR 13.00
MINNA 15.00
ESA A 17.00
NINO 17.00
TERTTU 29.00
TUIJA 29.00
ASO 31.00
DANA 31.00
JELENA 41.00

Unibet :
Finnish Big Brother 2009
Who will win?
Kätlin 4.50
Sami 5.00
Sampo 5.00
Esa J 6.50
Ragnar 8.00
Minna 12.00
Lotta 12.00
Dana 15.00
Esa A 15.00
Tuija 20.00
Terttu 25.00
Jelena 25.00
Nino 25.00
Aso 50.00

Paf :
Big Brother Suomi 2009 - Voittaja?
Kätlin
4,50
Sampo
5,50
Esa J
6,50
Sami
6,50
Ragnar
10,00
Minna
12,00
Esa A
13,00
Lotta
13,00
Dana
20,00
Nino
20,00
Tuija
20,00
Terttu
25,00
Jelena
30,00
Aso
40,00

Ladbrokes :
Kuka tahansa muu kilpailija 4.00
Kätlin 4.50
Sami 5.50
Sampo 5.50
Esa J 7.00
Minna 13.00
Lotta 15.00
Esa A 17.00
Ragnar 17.00
Terttu 21.00
Dana 23.00
Nino 23.00
Tuija 23.00
Aso 34.00
Jelena 34.00


Astro-tv & kertaus on opintojen Äiti !

Nyt on tota Astro-Tv:tä tullut jo kohta 4 viikkoa. Ihan hyvä ohjelma, tulee vanhalle astrologian tutkijallekin vähän kertausta & toki välillä jotain vähän uuttakin tietoa etenkin kun eri ihmisten karttoja tulkitaan. Luulin aluksi että toi astro-tv on höpö-höpö ohjelma tyyliin miten 2 nimeä matchaavat toisiinsa, mutta saimpas yllättyä positiivisesti kun asialla olivatkin kunnon astrologit jotka hallitsevat asiansa. Vain eka osa meni ohi + lauantain osat kun tajusin vasta viikko sitten että sehän tulee lauantaisinkin..

Mut nyt valmistautumaan illan ohjelmaan ja tarjontaan, hiukka jumppaa ensin & sitten känni päälle ja menoksi...Oli nostalginen leffaelämys lauantaina !

Kun tuli katsottua Sam Peckinpahin ohjaama "The Getaway" suomennettuna "Pakotie" jossa pääosissa ovat Steve McQueen & Ali McGraw. Leffa on peräti vanhempi kuin minä eli kovin vanha jo kyllä ! =D Vuodelta 1972 mutta edelleen se tuntui toimivan vallan mainiosti ! =)

Tähän leffaan liittyy sellainen henkilökohtainen tarina että katsoin tuon eka kerran tosi pienenä jo ja se jäi jo silloin mieleen, etenkin se loppukohtausammuskelu. Toisen kerrankin muistan kun samaisen leffan satuin näkemään. Se tapahtui Kotkassa 1980-luvulla videonauhurilta ! Sen jälkeen en ollut koko leffaa nähnytkään paitsi ehkä jotain pätkiä sieltä täältä jossain uusinnassa.

Nyt kun näin televisio-ohjelmista että samainen leffa olisi tarjolla, ajattelin et katsotaas miltä se nyt oikein mahtaisi tuntua !? En muistanut enää läheskään kaikkia tapahtumia, mutta muistin miten leffa tulisi päättymään eli se loppukahakka ja autolla körröttely aivan lopussa. Sitä en muistanutkaan että se loppuammuskelu olikin yllättävän tehokasta ja nopeaa toimintaa kun Steve oli niin kova ja tarkka ! :P Se kesti paljon vähemmän aikaa kun muistinkaan kun kovanaamat yksi toisensa jälkeen kaatuivat niin nopeaan tahtiin.

Hyvä toimintaleffa kyllä edelleen ! Oli kiva myös katsoa leffan puitteita kun elettiin kuitenkin hiukka eri aikoja kuin nyt =) Ei ollut kännyköistä saati netistä tietoakaan.. leffalla ei kyllä ollut mitään kovin vahvaa moraalista opetusta sillä siinä tapettiin armotta eikä paha saanut palkkaansa kun rosvojahan nuo pääosanesittäjätkin olivat. Steve veteli peräti 2 naista turpaan tuossa leffassa, ei kovin opettavaista kyllä sekään ! =D Ainoa opetus oli ehkä selviytyminen sekä kahden ihmisen välinen tiivis suhde vaikeuksista huolimatta.


Tämä se on suht erikoinen juttu ! =D

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva ex-pikajuoksija Wilson Kirwa ei ole koskaan tiennyt ikäänsä. – Luulen, että olen lähes 40-vuotias, Wilson kertoo Viihdeuutisille.

Maikkarin supersuositussa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva ex-juoksija, kirjailija ja Lahden kaupunginvaltuustoon valittu Wilson Kirwa ei tiedä tarkkaa ikäänsä. Keniasta Suomeen noin kymmenen vuotta sitten muuttanut Wilson muistuttaa, ettei ikä ole vain numeroita.

– En ole koskaan tiennyt minä vuonna ja päivänä olen syntynyt. Ei se tosin ole minua haitannut, Wilson sanoo Viihdeuutisille.

Olen ikuisesti 18-vuotias
Ihmiset ovat ihmetelleet, miksi hän ei ota asiasta selvää.

– Tutut ovat ehdottaneet jonkinlaista veritutkimusta. Ei minun tarvitse tietää ikääni. Tiedän sen, että elän vain kerran joten numeroilla ei ole väliä. Ikä on mielestäni enemmänkin mielentila kuin tietty luku, Wilson tuumaa.

Wilson arvioi iäkseen 35 vuotta.

– Minusta tuntuu, että olen lähemmäs 40-vuotias. Paikat alkaa jäykistyä. Välillä tuntuu, että olen jo vanha ukon käppänä. Haluan kuitenkin uskoa, että olen ikuisesti 18-vuotias, iloinen tanssikisaaja nauraa.

Jo loppuun pari kysymystä aiheesta. Mitäs itse ajattelisitte jos teillä ei olisi syntymäpäivää mitä joka vuonna edes vähän juhlia ? Entäs se ettei olisi ikä tiedossa ? No sitä ei voi ihan pieleen arvata jos seuraa sen verran aikaansa että huomioi kun vuodet vaihtuvat ! =D Olisiko kiva kun useat luonteenpiirteet eivät muodostuisi ainakaan lukeman mukaan astrologiasta jos niihin uskoisit ?


BB-Aki tuntuu olevan varsin fiksu kaveri !

Joo tuossa muutaman kerran olen hemmon nähnyt jossain chätissä tai se oikeassa tms. & miehestä on jäänyt erittäin hyvä mielikuva. Hänellä on arvot hyvin kohdallaan. Ensinnäkin terveys tuntuu olevan hänelle tärkeä asia, tykkää painoharjoittelusta ja muustakin liikunnasta eikä läträä liiaksi viinan kanssa. Aivan uutena asiana mulle on tullut tuo eläimistä pitäminen. Antaa muuten erittäin hyviä vinkkejä koiran kasvattamiseen kun niistä todella paljon tuntuu tietävän ! Olen itsekin pannut niistä jotain mieleeni ja aion kertoa mahdollisesti eteenpäinkin kun tunnen kerran kyllä jokusen koiran omistajan hyvinkin.

Kaiken lisäksi Aki on erittäin hyvä puhuja, mielestäni erittäin hyvä valinta töihin tuonne ! Ihan parhaita juontajia ehdottomasti ellei paras. Ja nimenomaan kun kiinnostuksen kohteetkin ovat aika samoja kuin itselläni, on häntä mielenkiintoista kuullakin. Kaveri on myös erittäin hyvä esimerkki nuorisolle koska hän edustaa sopivan pehmeitä arvoja ja arvomaailma on muutenkin rakentava ja terve. Mutta kuten tiedämme hän ei ole ollenkaan lepsu joten viesti menee kyllä perille !


Suomen Euroviisukarsintafinaali.  2

Katsoin nyt vasta ekan kerran tämän vuoden Suomen euroviisuehdokkaita ja ihan hyvä niin. Kovin paljosta en ollut jäänyt paitsi, ei ollut meinaan kovin häävi taso nimenomaan euroviisuja ajatellen. Kwan meni jotenkin ohi, Remulle ei tuo laulu oikein sovi.. ei olisi mitään toivoa Euroviisuissa sillä biisillä. Janita oli ihan ok tippujista, ois saanut päästä minun puolestani vaikka finaaliin. Vink oli melko rasittava ränkytys, eipä jäänyt oikein mieleen. Jari Sillanpääkään ei iskenyt. Sigmark oli erikoinen vaan kovin tavallisella rap-biisillä ja väärässä kisassa. Tapani Kansa oli positiivinen ylläri, mielestäni yksi aivan parhaista. Vahva perinteisen euroviisumainen biisi ja esitys.

Tapani Kansan lisäksi Waldo's People on ainakin oikeassa kisassa. Nykyajan euroviisujumputusmeininkiä ja laulu kovin euroviisumainen höystettynä Waldon lauluosuuksilla. Ehkäpä se saisi mielestäni edustaa Suomea tänä vuonna !? Passionworksillä oli ihan ok biisi ja hyvä meininki mut jotenkin vähän sekava tuo duolauluosuus heillä. Silti mahdollinen voittaja joo. Jaahas tässä samalla kirjoittaessani ratkesi jo nuo superfinaalin 3 kilpailijaa.. noh kukas menee Moskovaan, veikkauksia ? =)


Duudsonit..

Kun kerran vauhtiin on päästy niin jatketaan samalla linjalla eli tv-ohjelmien arvostelun parissa. Muistan kun Duudsonit aloittivat telkkarissa että mikäköhän ihme pilipali-sarja se tämäkin ? Näin ajattelin enkä pitänyt sitä kovinkaan kummoisena. Mutta mitä ihmettä ? Tänä päivänä tuo haastaa jo hyvin amerikan veljensä "Jackassin". Kehitys on ollut huimaa, nämä uusimmat osat ovat jo todella hyvin tehtyjä ja viihdyttäviä & kelpaa näyttää kyllä ulkomaillakin.. äijät hallitsevat näköjään myös Englannin kielenkin vaikkei kaikki noita tyyppejä kyllä kauhean fiksuina pidäkään.. mutta kyllä noissa jutuissa on hiukka älyäkin, vähintäänkin kekseliäisyyttä & ennenkaikkea hulluutta uhkarohkeudessa ja kivun sietämisessä.. juuri siksi harva uskaltaakaan tehdä perässä joten aika uniikkisarja siinä mielessä. Nämä teemajaksot etenkin toimivat todella hyvin & ovat hullunhauskaa katsottavaa ! =D


Murha tunnissa

Jatketaan tv-blogeja, ei siis mitään transu-juttuja kuiteskaan.. =P Niin tuli eilen katsottua subilta tosi-tv sarjaa "Murha tunnissa" jossa 2 eri joukkuetta yrittävät ratkaista OIKEAN murhan käymällä ensin rikospaikalla kuvaamalla ja tutkimalla paikka, myöhemmin jututtamassa ruumiinavaajaa sekä kuuntelemalla epäiltyjen kuulusteluja arkistoista. Hieman menee jo siis arveluttavan puolelle tälläinen ohjelma, mutta toisaalta onhan jonkun oikeasti tuokin työ tehtävä. Ainoastaan herää pieni epäilys että pitääkö myös kaikille katsojille levittää näitä surullisia ihmiskohtaloita. Tunnustan, minunkaan mielestäni ei mikään huono sarja eli oli siinä siis jotain kiinnostavuutta ja "vetovoimaa". Joo ja jos joku ei halua tälläistä katsoa niin voi olla katsomatta. Aina voi vaan toivoa ettei ihmisten mieliin jää liikaa tälläinen realistinen mässäily jossa vakavat aiheet juttuna ettei pipipäät ottaisi liikaa mallia tai ettei mieliin iskostuisi turhan synkkä maailmankuva.