Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on televisio-ohjelmat.
Seuraava

Ötökkähyökkäys & kakkahuumoria..

Oli melkonen ötökkähyökkäys kun kävin tänään lenkillä, juuri sateen jälkeen sillan luona oli pitkä suora missä ötököitä pörräsi ihan helvetisti, jotain lentäviä perhosen tapasia, mitä lie perhosia ? =P No takasin tullessa ne eivät onneksi enää olleet siinä keskellä katua enää vaan siirtyneet jo onneksi vähän sivummalle. Suu pysyi tiiviisti kyllä kiinni moisen parven läpi mennessä.. ettei sinne mennyt niitä ja silmiäkin yritin siristämällä vähän varoa.. että semmosta.

Eilen sai kyllä nauraa kun katoin Monte Pythonia ! =D Oli sellainen pelkkä animaatio-osa & kyllä se on vaan kakkahuumori ihan parasta.. =D Kesken juhlien hieno rouva kävi vähän vessassa josta kuului melkoiset helpotuksen äänet.. hassua heh heh ! ;D


Alaston piilokamera(Naked & Funny)

Nykyään tosiaankin kannattaa vähän käännellä kanavia sillä tarjonta on melkoista, paljon tietty on roskaakin tarjolla mikä ei itseään lainkaan kiinnosta, mutta paljon myös hauskaa ja tasokastakin viihdettä, elokuvia ja dokumentteja on tarjolla eri kanavilla. Eilen kesken kaiken onneksi satuin kääntämään Jimille(jota en juurikaan ole katsellut, ainakaan vielä) jossa oli "Alaston piilokamera" menossa. Juuri sopivaa ohjelmaa näin kesälle, pikkutuhmaa, paljaita tissejä, viattomien ihmisten shokeeramista seksin tai ainakin kevyen vaatetuksen avulla eli suomeksi hauskaa.. ! =D

FST:ltä taas on tullut seurattua Tenniksen Ranskan Avoimia. Eilen oli hieno puolivälieräottelu naisilla jossa 2 venäläistä naista ottivat mittaa toisistaan mättäen palloa oikein kunnolla.. hyvä peli oli ! Ja YLE TEEMALTA monesti tulee jotain Monte Python-viihdettä esim. kuten eilen. Eli kanavatarjonta on kyllä nykyisin melkoisen laajaa ja laadukasta kun vertaa entiseen. Jos ei aina halua kärventyä ulkona ja sisälläkään ei aina netissä tai muutakaan viitsi tehdä niin telkkaria kannattaa kyllä katsoa kun vähän vain katsoo ensin joko TV-ohjelmasta tai Teksti-Tv:stä että mitä on milloinkin tarjolla milläkin kanavalla. Sitten vaan kylmää juotavaa päälle ja lokoisat oltavat ah ! Ja katsomalla ainakin hetken verran selviää outonimistenkin ohjelmien sisällöt.

Legendaarinen Kupla-sarja tulee tällä hetkellä uusintana. Valitettavasti en muista nyt heti kanavaa mutta anaway se tulee. Muistan sen musiikin lähinnä vaan ja muutaman hahmon ennestään, mutta olin sen verran pieni sillon kun se tuli että en kyllä tajunnut juuri mitään ohjelman sisällöstä silloin.. =P Eipä tainneet aivot olla vielä kehittyneet tajuamaan aikuisten kaikkia asioita.. niin ja tämän ohjelma-blogin päätteeksi vastapainoksi hiukka ulkoiluakin. Oli aivan superhieno ilma taas & innostuin lenkkeilemään pitemmin mitä oli alunperin edes tarkoitus. Toivottavasti en palanut yhtään, huomenna voidaan olla siitä sitten viisaampia.. parin tunnin lenkin tosiaan kävin tuossa paahteessa & siitä onkin nyt hyvä mieli sillä tässön rasvanpolttosessiotkin vielä meneillään kuntoilun lisäksi.. =)


Mauthausen & "natsitytöt".

Katsoin tuossa muutaman päivän sisään kaksi dokumenttia, ensimmäinen kertoi kahdesta tytöstä joiden äiti oli aktiivinen natsi & toisessa dokumentissa kerrottiin Itävallassa Mauthausenissa olleesta keskitysleiristä & sen kylän asukkaista. Melko ristiriitaisia dokumentteja siis keskenään joissa olikin vähän sulateltavaa.

Ekassa dokumentissa teki hieman pahaa tyttöjen puolesta kun manipuloiva äiti käytti tyttöjään hyväksi levittääkseen tätä arjalaisten parhautta koskevaa sanomaa. Kävi dokumentin aikana selväksi että noin murrosikäiset tytöt eivät enää olleet enää niin innokkaita äitinsä sanansaattajia kuin nuorempana ehkä kun ovat jo sen verran ikäisiä että osaavat jo paremmin ilmaista aivan omia mielipiteitäänkin.

Toisessa dokumentissa kerrottiin miten suosittu turistikohde Mauthausen on entisen keskitysleirin takia. On se kyllä aika hullua että ihmisten hirmuteoilla tauotaan sitten myöhemmin rahaa ja elämyksiäkin. Hieman ristiriitaista, mutta useat ihmiset toki käyvät siellä empaattisistakin syistä. Ja useimmilla ainakin siinä vaiheessa tulee hieman vaivautunut tai ahdistava olo kun oppaat alkavat kertomaan yksityiskohtaista tietoa siellä tapahtuneista julmista joukkomurhista ja ihmiskohtaloista. Järkytyin itsekin vai miltä kuulostaisi esimerkiksi se että kohdellaan ihmisiä kuin karjaa, sitten tapetaan & lopuksi luuranko otetaan sitten vaikka kouluun opetuskäyttöön !? Tai kun lääkäri teki kokeita ihmisillä ja avasi vaikka pään ja otti aivot ihmisen ollessa vielä hengissä. Tai kuolema myrkkyihin kaasukammiossa jossa huonolla tuurilla jäi kitumaan moneksi minuutiksikin ahtaassa ihmisjoukossa elinten ja silmien vaurioituessa samalla suurin piirtein valuen kehosta irti. Tai rangaistuksena rikkeistä käyttämä raipanisku selkään langanlaihoihin rikkojiin joilta usein iskun voimasta tulivat sisäelimet pihalle. Jos nämä asiat eivät järkytä niin mitkä sitten kysyn vaan ?!?


Venäjä vei koko potin !

Niin Venäjällä menee tällä hetkellä aika kovaa ! Ensin punakone voitti pitkän odotuksen jälkeen vakuuttavasti lätkän MM-kisat & eilen sitten kaupan päälle vielä Euroviisut ensimmäistä kertaa. Siitä tuleekin todella mielenkiintoista kun kisat järjestetään ekan kerran Venäjällä. Vaikka Chelsean Abromovitsh vai mikä nyt olikaan vaan vaikka rahoittamaan kisat ! =D No eiköhän noita upporikkaita löydy paljon muitakin tuosta maasta. Joskus vaan mietityttää että mistähän ja miten laillisista hommista ne moiset rikkaudet ovat kahminneet..


Ihmisen yhteisöllisyys & yksinäisyys.

Nyt ois paljonkin blogiaiheita taas varastossa, mut mennään nyt vaan rauhassa aikajärjestyksessä eteenpäin vaikka yksi tosi innostava alkoikin juuri äsken pyöriäkin mielessä.. mutta siitä ehkä sitten huomisessa blogissani !? Niin mutta nyt siihen eiliseen vaikuttajaan. Niin eilisestä tv-ohjelmasta Voimalasta tulikin aika paljon ajatuksia mieleeni ! Ja sitä tämän päivän blogi sitten käsitteleekin.

Minua alkoi eilen kiinnostamaan Voimalan yhden vieraan, Tommy Hellstenin kirjat & ajatukset. Tunsin jonkinlaista hengenheimolaisuutta tämän vieraan kanssa. Itsekin olen hyvin pitkälti tutkijaluonne joka viihtyy hieman ehkä keskimääräistä vähemmän muiden ihmisten seurassa vaikka se sosiaalinen puolikin kyllä itsestä löytyy. Tuosta Tommyn sosiaalisuudesta en niin tiedä verrattuna itseeni mutta tutkija & ahkera kirjojen kirjoittaja hän ainakin tuntuu olevan. Niin muuta yhteistä tuon kirjailijan kanssa itselläni on halu auttaa ihmisiä, ainakin niitä apua tarvitsevia & samalla kuitenkin jonkinlainen kyynisyys.

Niin hänen mukaansa yhteisöllisyys on kadonnut paljon tästä Suomen maasta eivätkä ihmiset yleisesti voi kovin hyvin. Sukulaisuussuhteet ovat viilentyneet & ihmiset ovat enemmän yksinäisiä ja usein vailla tärkeitä puhekumppaneita jakamaan niin ilojaan kuin surujaan. Elämme pinnallista viihdeteollisuuden aikaa. Itse olen aina yrittänyt pärjätä aika paljon oman pääni avulla, monesti vähäksyen itsekin tunteiden merkityksen, mutta tunnustan kyllä ehdottomasti toisten ihmisten tärkeyden esim. ajatusten vaihdossa.

Olen tyytyväinen että olen pienenä ja nuorena saanut kokea sukulaisten taholta suuren yhteisöllisyyden. Koska mummo asui kanssani silloin samassa asunnossa äitini kera oli muiden mummon lasten kokoontumismekka perheineen luonnollisesti sitten meillä. Joten kyllä oli paljon vilinää ja vilskettä aina !! Nuo muistot mielessäni voin pienestä kyynisyydestä huolimatta yrittää tavoitella jotain hienoa yhteisöllisyyttä tulevaisuudessakin. Ehkä oman perheen tai jotain vastaavaa ainakin.

Tämä koko aihe on niin kiinnostava että taidampa nyt ensialkuun lainata kirjastosta joitakin tämän herran kirjoja niin pääsen vielä paremmin mukaan että mistä kaikesta tästä ja muusta onkaan kyse hienoine oivalluksineen !? Inhimillisten aiheiden kimppuun siis, ei varmasti mene tälläisen peliholistin aika tässä hukkaan vaan tulee taatusti hyvää sisältöä enemmän elämään.


Tanssii tähtien kanssa & taka-taka-talvi !

Kyllä, minäkin katselen yleensä tuota ohjelmaa, toki sivusilmällä mutta kuitenkin. Joskus saatan jopa katsoakin jonkun tanssin peräti aivan kunnolla. Mikä käsitys mulle on tullut tuosta tasosta, niin katsojat näyttävät pudottavan kilpailijoita pois aivan joillain muilla kriteereillä kuin tanssitaidon perusteella.. Mitä helvettiä Joonas Hytönen & Kanki-Kaikkonen siellä vielä oikein tekevät ? Tai noh antaa Kangen opetella vaan tanssimaan hiukkasen paremmin ! xD

Eilen pisti silmään että tuomareiden pisteiden perusteella naiset ottivat kolmoisvoiton ja miehet tulivat sitten perästä. Noh tanssista kun kyse niin ei kovin yllättävää kyllä.. ainoastaan Nickestä on jotain vastusta naisille, mutta aika todennäköistä silti on että joku nainen tulee voittamaan tänäkin vuonna.

Melkein kun jo päästiin lumesta niin tänäänhän sitä satoi urakalla oikein sitten takaisin.. kovin on vetinen keli myös astella pitkin katuja. Noh kyllähän noita huuruisia puita vielä hetken kattelee.. kohta ne kuitenkin jo sulaa kevätauringon käsittelyssä..


We are the champions..

..ralli tuli eilen taas kovin tutuksi ! Katsoin ensin Sveitsin jääkiekon ratkaisevan finaaliottelun loppuratkaisut jossa Ari Sulander 39v. torjui Zurich Lionsille mestaruuden rankkareissa torjumalla kaiken, on se vaan melkonen äijä..

Ja sitten voitonjuhlien ja Queenin biisin jälkeen kun käänsin kanavan urheilukanavalta kakkoselle niin siellä juhlittiin naisten lentopallon mestaruutta ja eikö tullut melkonen dejavuu kun sama Queenin biisi soi välittömästi uudelleen.. melko outo kokemus oli se kyllä tuplana ! =D Mut tuo biisi on niin sopiva aina voitonjuhliin että ties kuinka tuhottoman monissa voitonjuhlissa tuo biisi mahtaa oikein vuosittain aina soidakaan.. ?

Ja koneeni ei edelleenkään toimi joten olen täysin tietämätön siitä mitä esim. täällä keskusteluissa on meneillään.. ;P


Pokeritähti

Katsoin eilen pikauusinnan sub tv:ltä perjantain mtv3Maxin Pokeritähdestä. Itsehän en ole tuosta muoti-ilmiöstä, pokerista kovinkaan innostunut, kuunnellut lähinnä vain kavereiden juttuja tuosta pelistä. Ehkäpä juuri siksi sitä oli kiva seuratakin ihan uutena piristävänä pelinä jota ei vielä turhan hyvin ymmärtänytkään. Noh kyllä siinä vähän oppi taas pokerista kun pöydässä oli ammattilainen & muutama varsin hyvä muukin pelaaja. Ehkä myös nuo julkkisvieraat laittoivat tuon pelin kiinnostavammaksi ? Martina Aitolehti yllätti peliosaamisellaan & yksi omista guruistani vedonlyönnin ammattilainen Jorma Vuoksenmaakin näytti pokerinaamansa suorassa tv-lähetyksessä ! =D

Kävin hakemassa taas jääkaapin mukavasti täyteen ruokaa & kun tässä on joutunut hyssyttelemään tuon flunssan takia muista tasapainoisen elämän tuovista asioista niin nautitaan nyt sitten edes ruoasta. Jaahas toinen puoliaika alkoi just Roma-Manu pelistä joten sitä makuulta katsomaan ja sipsipussi kouraan ! =D


13 Wallander-leffaa takana & oman olon valitusta !  1

Eilen oli harvinaisen synkkä Wallander-leffa. Se nyt oli vielä pientä että yksi pääosa tappoi ensimmäisten 13 Wallander-leffan päätteeksi itsensä LEFFASSA. Kun naispääosissa ollut Johanna Sällström tappoi itsensä reilu vuosi sitten OIKEASTI. Eilinen leffa taisikin olla hänen viimeisensä. Se tuntuu oikeasti hieman kyllä pahalta, että miksi näin pääsi käymään ?

Nukuin viime yönä 14-15 tunnin yöunet, uskomatonta mutta totta. Tää flunssa on sekoittanut mun elämää. Mun kärsivällisyys ei meinaa riittää millään sairastaa. Paremmat ilmat ovat tuloillaan, kesä lähestyy mutta tämä pakollinen liikunnanpuute ja outo olo saa tuntemaan kaikki melko merkityksettömäksi. Olisipa pian taas täydessä kunnossa !?


Par juttua ois täs vissiin ny blogimuotoutumassa..

Juu sain tuossa äsken mukavan puhelinsoiton jonka kautta ois kesälle taas yksi uusi meno tiedossa ! =) Se oli oikein mukava tieto se.

Ja sitten tuli mieleen et kun tässä viikolla olin kipeä ja vieläkin vähän niin aloin katsomaan uutta sarjaakin sitten tv:stä. Sellanen sarja kuin "Yli synkän virran". Olettekos seuranneet ? Se nyt vaan sattu olemaan sopivaan aikaan näin kuumehoureillessa joten taisin jäädä siihen sit vähän koukkuun.. ?

Seuraava